DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Suspenzijski vadbeni trakovi (TRX)

29,95 

Dolžina: 260 cm
Širina trakov: 4 cm
Material: Najlon
Barva: Rumena, črna

Maksimalna obremenitev je 150 kg!

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Seznanite se z izjemno prilagodljivim vadbenim orodjem, ki vam omogoča izvajanje številnih vaj in krepitev telesa na popolnoma nov način – suspenzijski vadbeni trakovi, ki jih najdete v spletni trgovini Treniraj.si. Naša spletna trgovina je specializirana za športno opremo in rekvizite, ki vam omogočajo doseči svoje fitnes cilje na inovativen in učinkovit način. Suspenzijski vadbeni trakovi so postali priljubljena izbira med športniki, rekreativci in profesionalnimi trenerji, saj omogočajo vadbo prilagojeno vašim ciljem in stopnji telesne pripravljenosti.

Kako delujejo suspenzijski vadbeni trakovi?

Sestavljeni so iz trakov, ki so pritrjeni na strop ali drugo trdno podporo. Med vadbo uporabnik uporablja ročaje ali zanke, da izvaja različne vaje. Glavna prednost teh trakov je v njihovi prilagodljivosti in sposobnosti prilagajanja vadbe posameznikovim potrebam. Z enostavnim prilagajanjem dolžine trakov lahko povečate ali zmanjšate obremenitev, kar omogoča vadbo na vaši ravni udobja in zmožnosti.

Prednosti uporabe suspenzijskih vadbenih trakov:

 1. Celovita vadba: Suspenzijski vadbeni trakovi omogočajo vadbo vseh mišičnih skupin telesa. S pravilnimi vajami lahko ciljate na mišice trupa, rok, nog, prsnega koša, ramen, hrbta in več.
 2. Povečana stabilnost in ravnotežje: Vadba s trakovi izboljšuje stabilnost in ravnotežje, saj zahteva aktivacijo mišic za ohranjanje pravilne drže med vadbo.
 3. Prilagodljivost vaj: Suspenzijski trakovi omogočajo neskončno raznolikost vaj. Od osnovnih vaj za začetnike do naprednih vaj za izkušene športnike, je možnosti neomejeno.
 4. Prenosljivost in enostavna namestitev: Trakove lahko namestite kjerkoli – doma, v telovadnici, na prostem. So prenosljivi in priročni za uporabo.
 5. Izboljšanje funkcionalne moči: Suspenzijska vadba povečuje funkcionalno moč, kar pomaga pri izboljšanju vsakodnevnih aktivnosti.

Zaključek

Suspenzijski vadbeni trakovi so odlično orodje za izboljšanje telesne pripravljenosti, krepitev mišic in doseganje športnih ciljev. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, so trakovi prilagodljivi in omogočajo vadbo na vaši ravni. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo kakovostne suspenzijske vadbeni trakove, ki so zasnovani za dolgotrajno uporabo in intenzivno vadbo. Za več informacij in naročilo obiščite našo spletno trgovino in odkrijte, kako lahko suspenzijski vadbeni trakovi izboljšajo vašo vadbeno rutino in telesno pripravljenost. Krepite svoje mišice, izboljšajte stabilnost in dosežite svoje fitnes cilje – izberite suspenzijske vadbeni trakove za svoj naslednji trening že danes!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino