O NAS

Dobrodošli na spletni strani Treniraj.si, vašem zanesljivem viru za dobavo kakovostnih športnih artiklov po ugodnih cenah. Ustanovljena leta 2021 s strani bratov Jake in Jureta Korošca, je naša spletna trgovina zasnovana tako, da vaše nakupovanje postane lažje, hitrejše in bolj priročno.

Naša strast do športa nas je pripeljala do ustanovitve Treniraj.si. Zavedamo se, da je pomembno, da imate na voljo kakovostno opremo in pripomočke za dosego vaših športnih ciljev, zato smo se odločili ponuditi širok izbor vrhunskih izdelkov po konkurenčnih cenah.

V naši spletni trgovini boste našli širok nabor športnih artiklov, od oblačil, obutve in dodatne opreme, ki so primerni za različne športne discipline in vse vrste aktivnosti. Naš cilj je, da vam omogočimo enostavno in priročno nakupovanje, hkrati pa vam zagotovimo tudi kakovostno storitev in pomoč pri izbiri prave opreme za vaše potrebe.

Naša ekipa je sestavljena iz športnih navdušencev, ki so specializirani za različne športne discipline in lahko svetujejo pri izbiri opreme, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam. Zavezani smo k zagotavljanju odlične storitve, zato vas prosimo, da se obrnete na nas, če potrebujete kakršno koli pomoč ali nasvet.

Za vas smo pripravili tudi enostavno in pregledno spletno stran, ki vam omogoča enostavno brskanje po naši ponudbi in nakupovanje z le nekaj kliki. Naš cilj je, da vam olajšamo nakupovanje in vam zagotovimo najboljšo izkušnjo, ko kupujete športno opremo na spletu.

Hvala, ker ste obiskali spletno trgovino Treniraj.si in se nam pridružili v naši strasti do športa. Veselimo se, da vam bomo pomagali pri doseganju vaših športnih ciljev.

OSNOVNI PODATKI

Prevzemno mesto:

Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice

Tel:0590 21 694

E-pošta: info@treniraj.si
Internet: www.treniraj.si

Matična št.: 8799431000
Davčna št.: 29249651
ID za DDV: SI29249651
Davčni zavezanec: DA

IBAN št.: SI56 6100 0002 5269 235
BIC koda: HDELSI22

Treniraj.si