DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Kolo za trebušnjake + blazina

14,95 

Material: Guma, plastika
Barva: Rdeča, črna

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Kolo za trebušnjake s priloženo blazino je izjemno učinkovit pripomoček, ki vam omogoča, da ciljno krepite mišice trebuha in okrepite jedro telesa. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo visokokakovostna kolesa za trebušnjake, ki so zasnovana za varno in učinkovito vadbo. V tem obsežnem opisu bomo raziskali, zakaj je kolo za trebušnjake tako priljubljeno orodje, kako ga pravilno uporabljati in kako bo izboljšalo vašo vadbeno izkušnjo.

Ključ do močnega jedra

Je preprosto, a izjemno učinkovito orodje za krepitev mišic trebuha, hrbtnega dela in trupa. S priloženo blazino boste lahko udobno vadili in zmanjšali obremenitev hrbtenice med vadbo. To je ključno za izboljšanje ravnotežja, stabilnosti in funkcionalne moči telesa.

Ciljna vadba trebušnih mišic

Vadba cilja na mišice trebuha, kot so rektus abdominis in obliques. Gibanje naprej in nazaj, ki ga omogoča kolo, krepi mišice na različnih delih trebušnega predela, kar vam pomaga oblikovati in okrepiti svoj trup.

Krepitev hrbtenice in jedra

Vadba na kolesu za trebušnjake ni koristna samo za trebušne mišice, ampak tudi za mišice hrbta in trupa. Krepitev teh mišic je ključna za ohranitev zdrave hrbtenice, zmanjšanje tveganja za poškodbe in izboljšanje celotne telesne stabilnosti.

Blazina za dodatno podporo

Priložena blazina je ključna za vaše udobje med vadbo. Zagotavlja dodatno podporo hrbtenici in zmanjšuje pritisk na spodnji del hrbta. To je še posebej pomembno pri dolgotrajni vadbi, saj preprečuje neprijetne bolečine in nelagodje.

Kako uporabljati kolo za trebušnjake

Uporaba kolesa za trebušnjake s priloženo blazino je preprosta, če upoštevate naslednje korake:

  1. Pravilno postavitev: Postavite kolo na tla in položite priloženo blazino pod kolena za udobno vadbo.
  2. Izvajanje vadbenih gibov: Ulezite se na tla z rokami na kolesu. Z dlanmi potiskajte kolo naprej, medtem ko iztegujete telo. Nato se vrnite nazaj v začetni položaj.
  3. Postopno napredovanje: Začnite z manjšim številom ponovitev in postopoma povečujte intenzivnost vadbe, ko se vaša moč in izkušnje povečujejo.

Zaključek

Kolo za trebušnjake s priloženo blazino je odličen pripomoček za ciljno vadbo trebušnih mišic in krepitev jedra telesa. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo visokokakovostna kolesa za trebušnjake, ki so zasnovana za varno in učinkovito vadbo. Ne glede na to, ali želite oblikovati trebuh, okrepiti hrbtenico ali izboljšati stabilnost, je kolo za trebušnjake s priloženo blazino odlična izbira za vas. Začnite izboljševati svoje vadbeno izkušnjo in izberite kakovostno kolo za trebušnjake iz naše ponudbe že danes!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino