DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

PEG BOARD – lesena plezalna deska

79,95 149,95 

Dimenzije izdelka: 120 x 30 x 4 cm / 220 x 30 x 4 cm
Material: Les

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

V svetu plezanja se vedno iščejo nove in inovativne metode vadbe, ki pomagajo izboljšati vzdržljivost, moč in koordinacijo. Predstavljamo vam našo izjemno priljubljeno plezalno desko, znano tudi kot Peg Board, ki vam bo omogočila, da dvignete svojo plezalno igro na popolnoma novo raven. Ta lesena plezalna deska je odlična izbira za vse plezalce, ne glede na izkušnje in spretnosti – PEG BOARD – lesena plezalna deska.

Ključne značilnosti:

 1. Trajna lesena konstrukcija: Plezalna deska je izdelana iz visoko kakovostnega lesa, kar zagotavlja trpežnost in stabilnost. Lesena površina nudi odličen oprijem, ki omogoča varno in učinkovito vadbo.
 2. Prilagodljivost vadbe: Peg Board omogoča široko paleto vadbenih možnosti. Spreminjajte razdaljo med čepi, da prilagodite težavnost vaše vadbe in se postopoma izboljšujte.
 3. Izboljšanje vzdržljivosti: Redna vadba s peg boardom bo povečala vašo vzdržljivost v rokah, ramenih in trupu. To je odlično za plezalce, ki želijo povečati svojo vzdržljivost pri plezanju po naravnih skalnih stenah.
 4. Razvoj moči: Plezanje po peg boardu zahteva močne roke in zgornji del telesa. S to desko boste okrepili mišice, ki so ključne za uspešno plezanje.
 5. Koordinacija in tehnika: Peg Board vadba zahteva dobro koordinacijo in tehnične spretnosti. Sčasoma boste izboljšali svojo plezalno tehniko in postali boljši plezalec.
 6. Vadba od doma: Peg Board lahko namestite v svojem domu ali v telovadnici. To vam omogoča, da vadite kadarkoli in brez potrebe po obisku plezalne stene.

Peg Board je odlična izbira za plezalce vseh stopenj izkušenj, pa tudi za tiste, ki iščejo izzive in raznolikost v svoji vadbi. Začetniki lahko začnejo s preprostimi vajami, medtem ko izkušeni plezalci lahko izvajajo zahtevne vadbe za izboljšanje svojih veščin.

Zakaj čakate? Naročite svoj PEG BOARD – lesena plezalna deska že danes in začnite izboljševati svojo vzdržljivost, moč in plezalne spretnosti. Ne samo, da je to odlično orodje za vadbo, ampak je tudi zabavno in motivacijsko. Postanite boljši plezalec z našo leseno plezalno desko!

Ne pozabite si zagotoviti ustrezne zaščitne opreme in spremljati varnostne smernice med vadbo na plezalni deski. Vaša varnost je vedno na prvem mestu.

Vaje

Tips and Tricks

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino