Nastavljiva dvignjena hitrostna agility lestev

29,95 

Število prečk: 6
Dolžina: 6 m
Barva: Črna, rumena
Material: Najlon, PVC

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Seznanite se z izjemno vadbeno opremo, ki bo dvignila vaše športne veščine in telesno pripravljenost na novo raven – nastavljiva dvignjena hitrostna agility lestev, dolga 6 metrov, ki jo najdete v spletni trgovini Treniraj.si. Naša spletna trgovina je specializirana za športno opremo in rekvizite, ki vam pomagajo doseči svoje najboljše športne rezultate in izboljšati vaše motorične spretnosti. Hitrostno agility lestev je nepogrešljiv pripomoček za športnike vseh ravni, ki želijo povečati hitrost, agilnost, koordinacijo in vzdržljivost. V nadaljevanju si bomo ogledali, zakaj je nastavljiva dvignjena hitrostna agility lestev odlična naložba v vašo vadbeno rutino.

Izboljšajte svojo atletsko sposobnost s hitrostno agility lestvijo

Atletsko znanje, kot so hitrost, agilnost, koordinacija in vzdržljivost, so ključni elementi uspešnosti v številnih športih, kot so nogomet, košarka, rokomet, tenis in še mnogi drugi. Hitrostno agility lestve so zasnovane za ciljno vadbo teh ključnih veščin in vam omogočajo, da dosežete vrhunsko telesno pripravljenost.

Kako delujejo hitrostno agility lestve?

Hitrostna agility lestev je sestavljene iz trakov, ki so razporejeni v vzorcu lestve po tleh. Med vadbo stopate v in izven teh trakov, kar zahteva hitre premike in natančno koordinacijo. Vadba s hitrostno agility lestvijo pomaga izboljšati reakcijske sposobnosti, vzdržljivost in hitrost. Lestve so prilagodljive in jih lahko postavite v različne vzorce, kar omogoča raznolikost vaj.

Prednosti uporabe hitrostno agility lestve:

  1. Povečana hitrost: Vadba s hitrostno agility lestvijo vam omogoča, da izboljšate svojo stopnjo hitrosti in eksplozivnosti.
  2. Agilnost in koordinacija: S hitrimi in natančnimi gibi pri vadbi boste izboljšali agilnost in koordinacijo.
  3. Izboljšana vzdržljivost: Hitrostne agility lestve lahko uporabite za intervalno vadbo, kar povečuje vašo vzdržljivost.
  4. Prilagodljive vaje: Obstaja veliko različnih vaj, ki jih lahko izvajate s hitrostno agility lestvijo, kar omogoča prilagajanje vadbe vašim ciljem.
  5. Primerno za vse ravni: Ne glede na vašo športno raven ali starost so hitrostno agility lestve primerni pripomoček za vadbo.

Zaključek

Hitrostno agility lestve so odličen dodatek vaši vadbeni rutini, ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali rekreativec. Z njihovo pomočjo boste izboljšali hitrost, agilnost, koordinacijo in vzdržljivost ter postali boljši športnik. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo kakovostne hitrostno agility lestve, ki so zasnovane tako, da zdržijo dolgotrajno uporabo in intenzivno vadbo. Za več informacij in naročilo obiščite našo spletno trgovino in odkrijte, kako lahko hitrostno agility lestve dvignejo vaše športne veščine na višjo raven. Povečajte svojo hitrost, agilnost in vzdržljivost – izberite hitrostno agility lestev za svoj naslednji trening že danes!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

PODOBNI IZDELKI