DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Set za vadbo z uporom

39,95 49,95 

Material: 100% naravna guma – lateks, najlon
Barva: Črna, modra

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Seznanite se z inovativnim setom za vadbo z uporom, ki ga ponujamo v spletni trgovini Treniraj.si. Naša spletna trgovina je specializirana za športno opremo in rekvizite najvišje kakovosti, ki vam omogočajo, da dosežete svoje fitnes cilje na učinkovit in prilagodljiv način. Set za vadbo z uporom je idealen sopotnik pri vadbi, saj omogoča ciljno krepitev mišic, izboljšanje vzdržljivosti in povečanje funkcionalne moči.

Izboljšajte svojo vadbeno rutino

Zasnovan je za raznolike vadbe in je primeren za vse ravni telesne pripravljenosti, od začetnikov do izkušenih športnikov. Nudi vam možnost izvajanja široke palete vaj, ki ciljajo na različne mišične skupine in funkcionalnost telesa. Ne glede na vaše cilje – hujšanje, izgradnjo mišic, povečanje vzdržljivosti ali izboljšanje gibljivosti.

Kaj vključuje set za vadbo z uporom?

Naš set vključuje različne elemente, ki vam omogočajo raznolike in učinkovite vadbe:

 1. Uporni trakovi: Uporni trakovi so odličen način za krepitev mišic brez potrebe po veliki opremi. Omogočajo ciljno vadbo različnih mišičnih skupin, vključno s prsnimi mišicami, nogami, rameni in hrbtom.
 2. Ročaji in trakovi za vrata: S priloženimi ročaji in trakovi za vrata lahko enostavno pritrdite uporne trakove na trdno podporo, kar vam omogoča širok nabor vaj za zgornji in spodnji del telesa.
 3. Naramnice in trakovi za gležnje: Te dodatne opornice vam omogočajo ciljno vadbo nog in zadnjice ter izboljšanje ravnotežja in stabilnosti.
 4. Vadbeni načrt: Set za Vadbo z Uporom vključuje vadbeni načrt, ki vam pomaga strukturirati svoje treninge in doseči želene rezultate.

Prednosti uporabe seta za vadbo z uporom:

 1. Prilagodljivost: Set omogoča prilagajanje obremenitve in težavnosti vaj, kar je ključno za napredovanje in izboljšanje telesne pripravljenosti.
 2. Krepitev mišic: Uporni trakovi so odličen način za krepitev mišic brez potrebe po utežeh ali druge opreme.
 3. Izboljšanje vzdržljivosti: S pomočjo trakov lahko izvajate vaje za vzdržljivost, kar vam pomaga izboljšati srčno-žilno kondicijo.
 4. Povečanje gibljivosti: Set vključuje vaje za izboljšanje gibljivosti in fleksibilnosti telesa.
 5. Učinkovita vadba doma ali na poti: Set je prenosljiv in ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

Zaključek

Set za vadbo z uporom je odlična naložba v vašo telesno pripravljenost in zdravje. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo kakovosten set, ki je zasnovan za trajnostno uporabo in raznolike vadbe. Za več informacij in naročilo obiščite našo spletno trgovino!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino