Kladivo za funkcionalno vadbo (GYM HAMMER)

44,95 194,95 

Neenakomerno porazdeljena teža pripomore pri razvijanju moči telesa, fleksibilnosti in vzdržljivosti.

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Se sprašujete, kako izboljšati svojo vadbeno rutino in doseči boljše rezultate? Kladivo za funkcionalno vadbo je inovativen pripomoček, ki vam lahko pomaga doseči vaše cilje na področju fizične pripravljenosti. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo široko paleto kladiv za funkcionalno vadbo, ki so primerna za različne stopnje vadbenih izkušenj in cilje.

Učinkovito orodje za celotno telo

Oblikovano je z namenom, da ponudi raznoliko vadbeno izkušnjo, ki bo okrepila vaše mišice, izboljšala vzdržljivost in povečala funkcionalno moč. Ključna prednost kladiva je, da omogoča vadbo celotnega telesa in vključuje več mišičnih skupin hkrati.

Izboljšana mišična moč

Kladivo za funkcionalno vadbo omogoča izvajanje različnih vaj, ki ciljajo na različne mišične skupine. Uporaba kladiva za udarjanje, dvigovanje ali vlečenje vam omogoča izboljšanje moči v rokah, ramenih, hrbtu in trupu. To je ključno za športnike, ki želijo izboljšati svoje rezultate in preprečiti poškodbe.

Povečana vzdržljivost

Trening s kladivom je odličen za izboljšanje vzdržljivosti. Z različnimi vajami, kot so udarjanje po pnevmatskem gumijastem kladivu ali vrtenje, boste povečali srčno-žilno kondicijo in vzdržljivost, kar je ključno za vzdržljivostne športe in vsakodnevne aktivnosti.

Funkcionalna moč in koordinacija

Ena največjih prednosti vadbe s kladivom je razvijanje funkcionalne moči in koordinacije. Vadba, ki simulira vsakodnevne gibe, kot so dvigovanje, vlečenje in potiskanje, vam pomaga izboljšati telesno funkcionalnost in zmanjšati tveganje za poškodbe pri vsakdanjih opravilih.

Kako uporabljati kladivo za funkcionalno vadbo

Kladivo za funkcionalno vadbo je vsestransko orodje, ki ga lahko uporabite na različne načine:

  1. Udarjanje: S pnevmatskim gumijastim kladivom lahko izvajate udarjanje, kar krepi mišice zgornjega dela telesa.
  2. Dvigovanje: Kladivo lahko uporabite za dvigovanje in vadbo moči ter vzdržljivosti.
  3. Vlečenje: S trdnim ročajem lahko izvajate vlečenje, kar okrepi mišice rok, ramen in hrbta.
  4. Vrtenje: Vrtenje kladiva vam pomaga izboljšati koordinacijo in funkcionalno moč.

Zaključek

Kladivo za funkcionalno vadbo je izjemno učinkovito orodje za izboljšanje mišične moči, vzdržljivosti, funkcionalne moči in koordinacije. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo širok izbor kladiv, primernih za športnike in rekreativce vseh ravni. Ne glede na to, ali želite izboljšati svoje športne rezultate, okrepiti mišice ali preprosto izboljšati svojo fizično pripravljenost, je kladivo odlična izbira za vas. Začnite svojo pot do boljše telesne pripravljenosti in izberite kakovostno kladivo iz naše ponudbe že danes!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.