Enoročni nastavek za jekleno vrv

11,95 

Material: Jeklo
Prodaja v paru: Ne

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Odkrijte novo dimenzijo vaše vadbene rutine z enoročnim nastavkom za jekleno vrv

V svetu telesne pripravljenosti je inovacija ključna, da dosežemo najboljše rezultate in ostanemo motivirani pri vadbi. Z veseljem vam predstavljamo enoročni nastavek za jekleno vrv, izdelek, ki bo razširil meje vaših vadbenih priložnosti in vašo vadbo naredil bolj raznoliko in učinkovito kot kdajkoli prej.

Enoročni nastavek za jekleno vrv je izjemno vsestranski in praktičen dodatek za vašo vadbeno opremo. Ta inovativen nastavek je zasnovan z mislijo na funkcionalnost, vzdržljivost in udobje, kar vam omogoča, da izvajate številne raznolike vaje za izboljšanje moči, vzdržljivosti in ravnotežja.

Lastnosti izdelka

Kakovostna konstrukcija: Izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja trajnost in dolgo življenjsko dobo izdelka. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, se lahko zanesete na to izdelano za vzdržljivost.

Ergonomska oblika ročaja: Ročaj je oblikovan tako, da omogoča udoben in varen oprijem med vadbo. Ne boste se morali bati zdrsa ali neugodnega držanja med intenzivnimi vadbami.

Raznolike vadbe: Z enoročnim nastavkom lahko izvajate širok spekter vaj, vključno z dvigovanjem, potiskanjem, iztegovanjem in še več. To pomeni, da lahko ciljate na različne mišične skupine in razvijate svojo telesno pripravljenost na več ravneh.

Enostavna uporaba: Ta enoročni nastavek je preprost za namestitev na vašo jekleno vrv ali katero koli drugo opremo, ki jo že uporabljate. Brez zapletenih nastavitev ali dodatnih orodij, kar vam prihrani čas in energijo.

Kompaktna in prenosljiva: Zaradi svoje kompaktne velikosti je enoročni nastavek enostaven za shranjevanje in prenašanje. Lahko ga vzamete s seboj na potovanje ali vadite udobno doma ali v fitnesu.

Primerno za vse ravni športnikov: Ne glede na to, ali ste začetnik, izkušen športnik ali rekreativec, bo enoročni nastavek za jekleno vrv ustrezal vašim potrebam in pomagal doseči vaše cilje.

Z enoročnim nastavkom za jekleno vrv boste svojo vadbeno rutino obogatili z novimi izzivi in možnostmi. Ne boste le izboljšali svoje telesne pripravljenosti, ampak tudi ohranili svežino in motivacijo v vaši vadbi. Ne čakajte, da dosežete svoje cilje, začnite zdaj in dvignite svojo vadbo na višjo raven s tem enoročnim nastavkom za jekleno vrv, ki ga najdete le v spletni trgovini Treniraj.si!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.