DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Trakovi za dvigovanje uteži PRO

11,95 

Material: Jeklo, guma
Prodaja v paru: Da

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Povečajte svojo moč in izboljšajte rezultate z našimi trakovi za dvigovanje uteži

V svetu fitnesa in dvigovanja uteži je nenehno iskanje novih načinov za izboljšanje rezultatov in povečanje učinkovitosti vadbe. Trakovi za dvigovanje uteži so postali nepogrešljiv pripomoček za številne fitnes navdušence, bodybuilderje in športnike, ki želijo doseči najboljše rezultate pri svojem treningu. Pri treniraj.si ponujamo visokokakovostne trakove za dvigovanje uteži, ki vam bodo pomagali doseči vaše fitnes cilje.

Kako delujejo trakovi?

Izdelani so iz elastičnega materiala, ki omogoča različne stopnje upora. Med vadbo trakovi ustvarjajo dodaten upor, kar povečuje obremenitev mišic. To pomeni, da boste med dvigovanjem uteži občutili večji napor in s tem posledično povečali moč in mišično maso. Trakovi za dvigovanje uteži so odlično orodje za izboljšanje vaših rezultatov pri potiskanju, potegih, počepih, in številnih drugih vadbah.

Zakaj izbrati naše trakove za dvigovanje uteži?

Pri treniraj.si ponujamo trakove za dvigovanje uteži visoke kakovosti, ki so zasnovani tako, da zdržijo intenzivne vadbe in dolgotrajno uporabo. Naši trakovi so narejeni iz trpežnega in elastičnega materiala, ki zagotavlja enakomeren upor skozi celotno vadbo. Poleg tega so naši trakovi primerni za vse ravni vadbe, tako za začetnike kot tudi za izkušene dvigovalce uteži.

Koristi uporabe trakov za dvigovanje uteži

Povečanje moči in mišične mase
Izboljšana stabilnost in nadzor
Raznolikost vadb
Manj obremenitve na sklepe
Mobilnost in prilagodljivost
Kako uporabljati trakove za dvigovanje uteži?

Uporaba trakov za dvigovanje uteži je preprosta. Trak preprosto ovijete okoli uteži ali traku za vadbo ter ga pritrdite na svoje telo ali pripomoček za vadbo. Nato vadite kot običajno, pri čemer boste občutili dodaten upor in s tem povečano obremenitev mišic.

Zaključek

Trakovi za dvigovanje uteži so odličen način za izboljšanje vašega treninga in doseganje boljših rezultatov. Pri treniraj.si ponujamo trakove visoke kakovosti, ki vam bodo pomagali doseči vaše fitnes cilje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen dvigovalec uteži, so trakovi za dvigovanje uteži odličen dodatek k vaši vadbeni opremi. Začnite izboljševati svoje rezultate danes in naročite trakove za dvigovanje uteži na treniraj.si!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino