Obloga za palico

12,95 

Dolžina: 43 cm
Material: EVA pena
Barva: črna

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Izboljšajte svoj trening z olimpijsko palico – predstavljamo vam naše vrhunske obloge za olimpijske palice, ki vam bodo pomagale doseči najboljše rezultate. Naša obloga za palico je zasnovana z mislijo na udobje, varnost in izboljšanje vaše vadbe.

Udoben oprijem za vrhunske rezultate

Pri dvigovanju uteži je ključnega pomena dober oprijem. Naša obloga za olimpijske palice je narejena iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja izjemno oprijemljivost. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen dvigoval, boste uživali v izboljšanem nadzoru nad palico. To vam omogoča boljšo tehniko dvigovanja in boljše rezultate na dolgi rok.

Enostavna namestitev in prilagajanje

Naša obloga za palico je izjemno enostavna za namestitev. Preprosto jo namestite na svojo olimpijsko palico s pritiskom in že ste pripravljeni na trening. Prav tako je izjemno enostavno odstraniti, ko končate s vadbo. To vam omogoča, da hitro prilagodite svojo opremo med vadbo, kar je ključnega pomena za učinkovit trening. Z našo oblogo za palico boste lahko brez težav prilagodili svoje dvigalne vaje in s tem optimizirali svoj napredek.

Združljiva z večino standardnih olimpijskih palic

Ne skrbite glede združljivosti – naša obloga za palico je združljiva z večino standardnih olimpijskih palic. To pomeni, da jo lahko uporabljate brez skrbi, da ne bi ustrezala vaši obstoječi opremi. Ne glede na to, ali trenirate doma ali v fitnesu, vam bo naša obloga za palico zanesljivo služila.

Varnost med treningom

Pri treniranju je varnost vedno na prvem mestu. Naša obloga za palico je zasnovana tako, da zmanjšuje trenje med rokami in palico. To zmanjšuje tveganje za poškodbe in neprijetnosti med vadbo. Tako se lahko osredotočite na svoj trening in dvigovanje uteži brez strahu pred poškodbami.

Zaključek

Z našo oblogo za olimpijsko palico boste izboljšali svoj trening in dosegli boljše rezultate. Postali boste bolj samozavestni pri svojih dvigalnih vajah, ne glede na vašo stopnjo izkušenj. Ne odlašajte, naročite jo zdaj in doživite razliko pri svojem treningu. Vaša vadba ne bo nikoli več enaka! Izberite kakovost, izberite naše obloge za olimpijske palice, in dvignite svoj trening na višjo raven.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.