DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Obtežilna veriga za olimpijsko palico (6.8 – 20.4 kilogramov)

64,95 169,95 

Material: Jeklo
Prodaja v paru: Ne

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Obtežilna veriga za olimpijsko palico – povečajte intenzivnost vašega treninga!

Ste morda v iskanju inovativnih metod, kako dvigniti svoje vadbe na višjo raven? Dobrodošli v svetu obtežilne verige za olimpijsko palico – revolucionarnega orodja, ki bo povečalo zahtevnost vaših treningov ter jih naredilo bolj učinkovite kot kdajkoli prej. Ta impresivna obtežilna veriga, ki se razteza kar 300 centimetrov v dolžino, prinaša različne možnosti težnosti za vaše potrebe, vključno s 6.8 kilogrami, 11.3 kilogrami, 15.8 kilogrami in 20.4 kilogrami. S to raznolikostjo težnosti boste z lahkoto prilagodili svoje treninge, ne glede na vaše trenutne sposobnosti in cilje.

Ta inovativna obtežilna veriga za olimpijsko palico ponuja izjemno prilagodljivost in možnost postopnega povečevanja obremenitve med vašimi vadbami. Ne glede na to, ali ste začetnik, ki si prizadeva za izboljšanje svoje moči, ali izkušen atlet, ki želi doseči vrhunske rezultate, bo ta orodje pravšnja izbira za vas.

Glavne lastnosti:

Prilagodljiva intenzivnost: Obtežilna veriga vam omogoča prilagoditev teže glede na vaše potrebe. Začnite z lažjo težo in postopno povečujte obremenitev, ko postajate močnejši.

Olimpijska kvaliteta: Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in zanesljivost. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali rekreativec, lahko računate na to, da bo vaša veriga vzdržala tudi najtežje treninge.

Enostavna uporaba: Obtežilna veriga se enostavno pritrdi na olimpijsko palico, kar vam omogoča hitro in enostavno prilagoditev obremenitve med vadbo. S tem boste lahko izkoristili vsak trening v polni meri.

Raznolikost vadbe: Ta izdelek omogoča raznolikost vadbene rutine. Uporabite ga lahko za dvigovanje uteži, izvajanje potiskov, počepov, izpadnih korakov in drugih funkcionalnih vaj, s čimer boste okrepili celotno telo.

Izboljšana moč in stabilnost: Vadba z obtežilno verigo bo okrepila vašo jedro, stabilnost in moč. To je odličen način za izboljšanje vaše atletske uspešnosti in dosego ciljev pri gradnji mišic.

Ne glede na to, ali želite izboljšati svojo moč, mišično maso ali vzdržljivost, bo obtežilna veriga za olimpijsko palico postala nepogrešljiv del vaše vadbe. Z njo boste lahko dosegli vrhunske rezultate in premagali svoje osebne cilje.

Naročite svojo obtežilno verigo še danes na spletni trgovini trenira.si in se pripravite na najboljše vadbeno izkušnjo vašega življenja!

Vaje

5 Best Exercises using Chain

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino