DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Obloga za palico FAT GRIPZ (debeli oprijem)

17,95 19,95 

Širina: 5 cm
Material: silikonska guma
Barva: zelena / rumena / rdeča / modra / črna

*Če želite izbrati barvo, nam to sporočite v opombi naročila

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Izboljšajte svoj trening z inovativnimi oblogami za olimpijske palice – FAT GRIPZ. Te vam bodo pomagale doseči neverjetne rezultate in preoblikovati vaše dvigalne izkušnje. Na voljo sta v dolžinah 10 cm in 12,5 cm, kar bo vašemu treningu dodalo novo dimenzijo in omogočilo boljši oprijem ter spodbudilo razvoj moči in vzdržljivosti.

Pretvorite običajno palico v izjemno učinkovito orodje

Obloga za palico FAT GRIPZ je enostavna za namestitev na vašo olimpijsko palico, kar vam omogoča preprosto pretvorbo običajne palice v orodje za izboljšanje vašega treninga. Debeli oprijem, ki ga ponujajo FAT GRIPZ, vam omogoča razvoj močnejših rok, podlakti in ramen ter izboljšanje tehnične izvedbe pri dvigovanju.

Boljši oprijem za boljše rezultate

Glavna prednost uporabe FAT GRIPZ je izboljšan oprijem. S širšim premerom palice boste okrepili mišice rok in podlakti, kar vodi do večje moči pri dvigovanju. Poleg tega vam boljši nadzor nad utežmi pomaga izboljšati tehnično izvedbo in zmanjšuje tveganje za poškodbe.

Prilagodljive dolžine za različne potrebe

Na voljo sta dve različni dolžini FAT GRIPZ, 10 cm in 12,5 cm, kar vam omogoča izbiro tiste, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Začetniki se lahko začnejo z 10 cm, medtem ko izkušeni dvigovalci lahko preizkusijo 12,5 cm za še večji izziv. Prilagodljivost dolžine omogoča, da prilagodite trening glede na svojo stopnjo izkušenj in cilje.

Izjemna vzdržljivost za dolgotrajno uporabo

Obloga za palico FAT GRIPZ je izdelana iz visokokakovostnega, trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo. Ne glede na to, ali ste redni obiskovalec fitnesa ali trenirate doma, bodo FAT GRIPZ z vami na vsakem koraku vašega fitnes potovanja.

Zaključek

Če želite izboljšati svoj trening, razviti močnejše mišice in doseči vrhunske rezultate, so FAT GRIPZ nepogrešljiv dodatek k vaši opremi. Naročite svoje FAT GRIPZ zdaj v spletni trgovini treniraj.si in dvignite svoj trening na višjo raven. Ne čakajte, da bi dosegli svoje cilje – s FAT GRIPZ boste na poti do njih že danes. Odkrijte prednosti debelih oprijemov in postanite močnejši, boljši in bolj samozavestni pri svojih dvigalnih vajah.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino