Enoročna triceps vrv

11,95 

Material: Jeklo, guma
Prodaja v paru: Ne

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Izpopolnite svojo vadbeno rutino in dosežite boljše rezultate pri oblikovanju mišic s pomočjo enoročne triceps vrvi, ki jo najdete v naši spletni trgovini treniraj.si. Ta visokokakovostna vadbena oprema je nepogrešljiva za vse, ki želijo okrepiti triceps, biceps in ramena, ter oblikovati močno in privlačno zgornjo polovico telesa.

Zakaj izbrati našo enoročno triceps vrv?

Izjemna kakovost

Naša enoročna triceps vrv je izdelana iz najboljših materialov, ki zagotavljajo trajnost in dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen fitnes navdušenec, vam bo ta vrvi služila z zanesljivostjo.

Ergonomski ročaji

Triceps vrv je opremljena z ergonomsko oblikovanimi ročaji, ki zagotavljajo udoben oprijem med vadbo. S tem boste lahko vadili brez neprijetnih bolečin v rokah.

Raznolikost vadbe

Enoročna triceps vrv omogoča različne vadbe, kot so potiski, potegi, curling in mnoge druge. S to vrvjo lahko ciljno trenirate različne mišične skupine, kar vam omogoča večjo raznolikost v vaši vadbeni rutini.

Prenosna in enostavna za uporabo

Triceps vrv je kompaktna in enostavna za uporabo, kar pomeni, da jo lahko vzamete s seboj na potovanje ali jo uporabljate doma ali v telovadnici.

Rezultati, ki jih vidite in občutite

Redna uporaba enoročne triceps vrvi bo okrepila vaše mišice, povečala moč in vzdržljivost ter oblikovala vaše telo. Rezultate boste videli in občutili že po nekaj tednih vadbe.

Zaključek

Če iščete učinkovit način, kako okrepiti svoje roke, ramena in triceps, je enoročna triceps vrv nepogrešljiva vadbena oprema. Z nakupom te vrvi v spletni trgovini treniraj.si boste investirali v svoje zdravje in fitnes cilje. Ne odlašajte, naročite svojo enoročno triceps vrv danes in začnite oblikovati svoje mišice ter doseči želeno telesno kondicijo!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.