Gumirane disk uteži

9,95 89,95 

Premer luknje za palico: 50.7 mm
Debelina: 25 mm
Material: Guma, železo
Barva: Črna

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

V svetu fitnesa in vadbe je izbira prave opreme ključnega pomena za doseganje vaših ciljev. Gumirane disk uteži, ki jih ponujamo v težah 2.5, 5, 10, 15, 20 in 25 kilogramov, so nepogrešljiv del vaše vadbene opreme, če želite graditi moč, mišično maso in vzdržljivost. Pri Treniraj.si smo zavezani k zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov, ki vam bodo pomagali doseči vaše fitnes cilje.

Vrhunska Izdelava za Trajnost in Varne Vadbe

Izdelane so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in varnost med vadbo. Diski so prevlečeni s trpežno gumo, ki preprečuje poškodbe tal in zmanjšuje hrup med vadbo. To pomeni, da se lahko osredotočite na svoj trening, ne da bi skrbeli za varnost ali hrup.

Raznolike Teže za Prilagodljiv Trening

Ponujamo uteži v različnih težah, da lahko prilagodite svoj trening glede na svoje cilje in izkušnje. Začetniki lahko začnejo z lažjimi utežmi in postopoma povečujejo obremenitev, medtem ko izkušeni dvigovalci lahko izberejo težje uteži, da izzovejo svoje mišice. Prav tako je mogoče kombinirati različne teže, kar omogoča še večjo prilagodljivost in raznolikost vaj.

Ergonomski Design za Udobno Uporabo

Gumirane disk uteži so oblikovane z mislijo na udobje in enostavno uporabo. Ročaji so oblikovani tako, da omogočajo čvrst oprijem in udobno dvigovanje, kar zmanjšuje obremenitev zapestij in rok. Ergonomski design diskov tudi omogoča enostavno namestitev na različne palice in ročaje, kar povečuje prilagodljivost vašega treninga.

Vsestranskost za Različne Vaje

Gumirane disk uteži so odlična izbira za izvajanje različnih vadbenih vaj. S temi diski lahko izvajate potiske, mrtve dvige, počepe, vzgibe za ramena in še mnoge druge vaje, ki vam bodo pomagale okrepiti različne mišične skupine. To je ključnega pomena za celovit trening telesa, ki bo izboljšal vašo moč, mišično maso in vzdržljivost.

Zaključek

Gumirane disk uteži so nepogrešljiv del opreme za vsakega resnega dvigovalca uteži in fitnes navdušenca. Pri Treniraj.si ponujamo visokokakovostne gumirane disk uteži, ki so izdelane za vzdržljivost, varnost in učinkovitost. Ne glede na to, ali želite graditi mišično maso, povečati svojo moč ali izboljšati svojo vzdržljivost, bodo naše gumirane disk uteži izpolnile vaše pričakovanje. Naročite svoje danes in začnite graditi močno in vzdržljivo telo!

Vaje

32 Weight Plate Exercises

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.