DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

EZ Olimpijska palica

79,95 

Teža: 8.9 kg
Dolžina: 1200 mm
Nosilnost: Do 180 kg
Notranji razmik za oprijem: 760 mm
Premer ročaja: 28 mm
Premer palice: 50 mm
Material: Jeklo

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Predstavljamo vam EZ Olimpijsko Palico, ki je odlična kombinacija inovativnega dizajna, vrhunske kakovosti in funkcionalnosti. Ta palica bo pripomogla k vašemu napredku pri vadbi, vam omogočila izvajanje raznovrstnih vaj ter okrepila vaše mišice, hkrati pa vam bo omogočila več udobja med vadbo.

Ergonomski design za boljše vadbeno izkušnjo

EZ Olimpijska Palica se ponaša z ergonomskim dizajnom, ki zagotavlja udoben in naraven položaj rok med izvajanjem vaj. Ta oblika omogoča večjo stabilnost in nadzor, zmanjšuje obremenitev zapestij ter preprečuje nepotrebno obremenjevanje komolcev in ramenskega sklepa. To je še posebej pomembno pri vajah, kot so bicepsi kodre in tricepsi potiski, kjer je udoben in naraven oprijem ključnega pomena.

Visokokakovostna izdelava za trajnost in varnost

Pri Treniraj.si vedno stremimo k vrhunski kakovosti in vzdržljivosti naših izdelkov, in EZ Olimpijska Palica ni nobena izjema. Izdelana je iz trpežnega jekla, ki je odporno proti koroziji, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaše palice. Poleg tega so varnostni mehanizmi naših palic preizkušeni in zanesljivi, kar preprečuje morebitne nesreče med vadbo.

Raznovrstne vadbe za vsakogar

EZ Olimpijska Palica omogoča izvajanje številnih vaj, ki bodo zadovoljile tako začetnike kot tudi izkušene športnike. S to palico lahko izvajate bicepse, tricepse, ramenske vaje, sklece in še mnoge druge. Izkoristite svojo domišljijo in ustvarite lastno vadbeno rutino, ki bo prilagojena vašim ciljem.

Vsestranskost in prilagodljivost

Ena od ključnih prednosti EZ Olimpijske Palice je njena vsestranskost. Zaradi svoje ergonomske oblike je primerna za vse, ne glede na vaše telesne značilnosti in vadbeno izkušnjo. Poleg tega pa omogoča uporabo standardnih uteži za olimpijske palice, kar pomeni, da jo lahko prilagodite svojim željam in potrebam. Dodajte več uteži, če želite povečati intenzivnost vadbe, ali pa začnite z manjšo obremenitvijo in postopoma napredujte.

Zaključek

EZ Olimpijska Palica je odlična naložba v vaše vadbeno rutino. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, bo ta palica izboljšala vaše vadbe, vam omogočila izvajanje raznolikih vaj ter okrepila mišice na način, ki je prijazen do vašega telesa. S svojim ergonomskim dizajnom, visokokakovostno izdelavo in prilagodljivostjo je EZ Olimpijska Palica idealna izbira za vse, ki si želite doseči svoje fitnes cilje. Naročite svojo danes in začnite uživati v prednostih tega izjemnega vadbenega orodja!

Vaje

TOP 10 EXERCISES WITH EZ CURL BAR

Pred pričetkom treninga je ključno temeljito ogrevanje, saj segrele mišice zmanjšajo možnost poškodb med vadbo.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino