DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Markirni stožec

0,65 

Širina: 19 cm
Material: Polietilen
Barva: Modra / rumena / zelena / oranžna

12 na zalogi

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Se sprašujete, kako izboljšati svoj trening, vadbo ali organizacijo športnih dogodkov? Markirni stožec je nepogrešljiv pripomoček, ki vam lahko pomaga doseči vaše cilje. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo raznoliko izbiro markirnih stožcev, ki so namenjeni različnim športom in aktivnostim. V tem obsežnem opisu bomo raziskali, zakaj so markirni stožci tako pomembni, kako jih lahko uporabljate in zakaj bi morali izbrati naše izdelke.

Markirni stožci: več kot le označevanje

Markirni stožec je preprost, a izjemno uporaben pripomoček, ki ga športniki, trenerji in ljubitelji aktivnosti uporabljajo že desetletja. Na prvi pogled se zdi, da so njihova edina naloga označevanje ali postavljanje meja na športnem igrišču, vendar je njihova vloga veliko večja.

Izboljšajte svoj trening

Markirni stožci so odlično orodje za izboljšanje vašega treninga. S pomočjo stožcev lahko postavite različne ovire in cilje na igrišču ali vadbenem prostoru, kar vam omogoča raznolik in dinamičen trening. Na primer, če se ukvarjate z nogometom, lahko postavite stožce, ki predstavljajo ovire, čez katere morate driblati ali skočiti. To bo izboljšalo vašo hitrost, agilnost in koordinacijo.

Organizacija športnih dogodkov

Markirni stožci so tudi nepogrešljiv pripomoček za organizacijo športnih dogodkov in treningov. Z njihovo pomočjo lahko enostavno označite igrišče, postavite meje in ustvarite jasna navodila za udeležence. To je še posebej pomembno na športnih tekmovanjih, treningih in vadbah, kjer mora biti vse urejeno in natančno.

Večnamenska uporaba

Naša spletna trgovina Treniraj.si ponuja markirne stožce različnih velikosti, barv in materialov, kar vam omogoča večnamensko uporabo. Uporabite jih lahko za trening nogometa, košarke, atletike, fitnesa, in-line drsanja in še mnogih drugih športov. Prav tako so koristni pri vadbi agilnosti, ravnotežja in hitrosti.

Zaključek

Markirni stožci so preprost, a izjemno uporaben pripomoček, ki lahko izboljša vaš trening, organizacijo športnih dogodkov in več. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo širok izbor markirnih stožcev, primernih za različne športe in aktivnosti. Ne glede na to, ali ste športnik, trener ali ljubitelj rekreacije, boste s stožci iz naše ponudbe dvignili svojo igro na višjo raven. Izberite kakovostne markirne stožce iz naše trgovine in izboljšajte svoj trening ter organizacijo športnih dogodkov že danes!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino