Uteži za zapestje in gležnje (0.5 – 2 kilograma)

9,95 12,95 

Material: Neopren, pesek
Prodaja v paru: Da
Barva: Modra, črna

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Uteži za zapestje in gležnje so postale nepogrešljive pri vadbi, saj izboljšajo telesno pripravljenost, moč in vzdržljivost. Pri Treniraj.si ponujamo vrhunske uteži v različnih težah, ki so primerne za vse – od začetnikov do izkušenih športnikov. Poglejmo, zakaj so te uteži tako učinkovite, kako jih pravilno uporabljati in kakšne koristi prinašajo vaši vadbi.

Kakovost in udobje

Naše uteži za zapestje in gležnje so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in trajnost. Notranjost uteži je oblikovana tako, da se udobno prilega zapestju ali gležnju, ne glede na njihovo velikost. Materiali so mehki in prijetni na koži, kar omogoča dolgotrajno nošenje brez nelagodja.

Raznolike teže za različne stopnje vadbe

Ponujamo uteži v različnih težah, vključno z možnostmi 0.5 kg, 1 kg, 1.5 kg in 2 kg. To vam omogoča, da prilagodite vadbo svojim ciljem, trenutni stopnji pripravljenosti in želeni intenzivnosti. Začnite z nižjo težo, če ste začetnik, in postopoma povečujte obremenitev, ko se vaša moč in vzdržljivost izboljšujeta.

Vsestranska uporaba

So izjemno vsestranske, uporabite jih lahko pri širokem naboru vadb, vključno z aerobiko, pilatesom, jogo, funkcionalno vadbo, fitnesom in še več. Te uteži so odličen dodatek k vadbi in omogočajo krepitev različnih mišičnih skupin v telesu.

Povečana intenzivnost vadbe

Dodajanje uteži na zapestje ali gležnje poveča intenzivnost vaše vadbe. To pomaga pri izboljšanju mišične moči in vzdržljivosti ter krepi stabilizacijske mišice, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe pri športih in vsakdanjih dejavnostih.

Enostavna uporaba

So enostavne za uporabo. Preprosto jih pritrdite okoli zapestja ali gležnja s pomočjo trakov ali zaponk. Po pritrditvi bodo ostale na mestu med celotno vadbo, kar vam omogoča, da se osredotočite na vadbo in ne na pritrditev uteži.

Kompaktna oblika in prenosljivost

Naše uteži za zapestje in gležnje so oblikovane tako, da so kompaktne in enostavne za shranjevanje. To je še posebej priročno, če vadite doma ali potujete. Uteži lahko enostavno vzamete s seboj in vadite kjerkoli in kadarkoli.

Zaključek

Uteži za zapestje in gležnje so odličen način, da svoji vadbi dodate večji izziv. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, bodo te uteži pripomogle k izboljšanju vaše telesne pripravljenosti, moči in vzdržljivosti. Pri Treniraj.si verjamemo v kakovost, udobje in učinkovitost naših izdelkov, zato so naše uteži za zapestje in gležnje odlična izbira za vsakogar, ki želi doseči svoje vadbeno-mišične cilje. Ne čakajte, izberite svojo idealno težo in okrepite svoje telo že danes!

Vaje

10 Minute Wrist Weight Workout

Pred pričetkom treninga je ključno temeljito ogrevanje, saj segrele mišice zmanjšajo možnost poškodb med vadbo.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

PODOBNI IZDELKI