Neoprenske uteži za aerobiko (1 – 5 kilogramov)

9,95 29,95 

Material: Jeklo in guma
Prodaja v paru: Da

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Neoprenske uteži za aerobiko, ki jih ponujamo v težah od 1 do 5 kilogramov, so nepogrešljiv dodatek k vašemu fitnesu in vadbeni rutini. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, so te ročke zasnovane tako, da vam omogočajo učinkovito in udobno vadbo, ne glede na vašo težo ali stopnjo pripravljenosti.

Kakovost in udobje

Naše neoprenske uteži so izdelane z najvišjo pozornostjo do kakovosti in udobja. Vsaka utež je obdana z neoprenskim premazom, ki zagotavlja dober oprijem in preprečuje zdrse med vadbo. Ne samo, da so te uteži praktične, ampak tudi prijetne za uporabo.

Raznolike teže za različne stopnje vadbe

Na voljo so v petih različnih težah: 1 kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg in 5 kg. To vam omogoča, da prilagodite svojo vadbo glede na svoje cilje in zmogljivosti. Začnite z nižjo težo, če ste začetnik, in postopoma povečujte obremenitev, ko se vaša moč in vzdržljivost izboljšujeta.

Vsestranska uporaba

Neoprenske uteži za aerobiko so odlične za različne vrste vadbe. Lahko jih uporabljate pri aerobiki, pilatesu, jogo, funkcionalni vadbi, bodyweight treningu in številnih drugih vadbah. Poleg tega so primerne tudi za rehabilitacijo po poškodbah ali za krepitev specifičnih mišičnih skupin.

Praktična zasnova

Vsaka utež ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki se udobno prilega roki, kar omogoča stabilen in kontroliran oprijem med vadbo. Neoprenska prevleka je trpežna in enostavna za čiščenje, kar vam omogoča, da vaše uteži vedno ohranite v odličnem stanju.

Enostavno shranjevanje

Ko končate vadbo, jih lahko enostavno shranite. Zaradi kompaktnega dizajna ne zavzamejo veliko prostora. To je še posebej priročno, če vadite doma, kjer imate omejen prostor.

Zaključek

Neoprenske uteži za aerobiko so odličen pripomoček za izboljšanje vaše telesne pripravljenosti, mišične moči in vzdržljivosti. Njihova raznolika izbira težnosti omogoča prilagoditev vadbe glede na vaše potrebe, medtem ko njihova kakovostna izdelava zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, so neoprenske uteži za aerobiko nepogrešljiv dodatek vaši vadbeni opremi. Pri treniraj.si smo prepričani, da boste z njihovo učinkovitostjo in udobjem zadovoljni in da vam bodo pomagale doseči vaše vadbeno-mišične cilje. Ne odlašajte, izberite svojo idealno težo in začnite graditi boljše zdravje in telo še danes!

Neoprenske uteži za aerobiko – vaje

Neoprene Dumbbell Workout

Pred pričetkom treninga je ključno temeljito ogrevanje, saj segrele mišice zmanjšajo možnost poškodb med vadbo.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.