Steznik za komolec (1 kos)

11,95 

Material: Neopren
Prodaja v paru: Ne

Velikost glede na obseg:

  • S (23 – 26 cm)
  • M (26 – 29 cm)
  • L (29 – 32 cm)

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Komolec je ena izmed najbolj obremenjenih sklepov v telesu in ključen za številne vsakodnevne dejavnosti, pa naj bo to šport, delo ali preprosto dvigovanje predmetov. Zato je pomembno, da ohranjate zdravje in stabilnost svojih komolcev. Pri treniraj.si ponujamo rešitev v obliki kakovostnega steznika za komolec, ki vam bo pomagal ohranjati funkcionalnost in preprečevati poškodbe.

Kakovostna zaščita in podpora

Izdelan je iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo optimalno podporo in zaščito za vaš komolec. Ne glede na to, ali se ukvarjate s športom, ki zahteva pogosta gibanja komolca, ali pa vas mučijo bolečine in nelagodje zaradi poškodbe ali prenapetosti, bo naš steznik poskrbel za vaše potrebe.

Udobnost skozi ves dan

Ergonomsko oblikovan steznik za komolec zagotavlja udobno prileganje, ki omogoča nošenje skozi ves dan. Ne boste občutili draženja ali nelagodja, zato ga lahko brezskrbno uporabljate pri vseh vaših vsakodnevnih dejavnostih.

Zmanjšanje tveganja za poškodbe

Steznik za komolec pomaga zmanjšati tveganje za poškodbe in prenapetost mišic. S pravilno podporo in kompresijo bo vaš komolec bolj odporen na obremenitve in nenadne gibe, kar vam omogoča bolj varno in učinkovito opravljanje nalog.

Vrnite se k aktivnostim, ki jih imate radi

Z našim steznikom za komolec boste lahko brezskrbno uživali v športu, delu ali prostem času, ne da bi se bali poškodb ali bolečin v komolcu. Vrnite se k svojim najljubšim dejavnostim in dosežite svoje cilje.

Zaključek

Steznik za komolec je nepogrešljiva oprema za vsakogar, ki želi ohranjati zdravje in funkcionalnost svojih komolcev pri športu, delu in prostem času. Ne glede na vaše potrebe in aktivnosti, je naš steznik za komolec zanesljiva izbira za zaščito, podporo in udobje. Ne čakajte, da pride do poškodbe. Naročite svoj steznik za komolec na treniraj.si in ostanite aktivni, varni in brez bolečin v komolcu ter si zagotovite dolgoročno zdravje in užitek pri svojih dejavnostih.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.