DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Steznik za koleno PRO (1 kos)

19,95 

Material: Neopren
Prodaja v paru: Ne

Velikost glede na obseg:

  • S (30 – 32 cm)
  • M (32 – 34 cm)
  • L (34 – 36 cm)
  • XL (36 – 38 cm)

Cena je za 1 kos.

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Steznik za koleno PRO – Za aktivno podporo in varovanje

V spletni trgovini treniraj.si predstavljamo visoko kakovosten Steznik za koleno PRO, ki je zasnovan posebej za aktivne posameznike, ki želijo zagotoviti varnost in podporo svojim kolenom med športnimi dejavnostmi ter vsakodnevnimi opravili. Na voljo je v različnih velikostih (S do XL), kar omogoča popolno prileganje.

Lastnosti izdelka

Napredna podpora in stabilnost

Zagotavlja izjemno podporo in stabilnost kolen med športnimi aktivnostmi, kot so tek, fitnes, kolesarjenje in drugi. To vam bo dalo večjo samozavest in zaščito pred morebitnimi poškodbami.

Udobje in prilagodljivost

Izdelan je iz mehkih in dihajočih materialov, kar omogoča udobje med nošenjem. Njegova prilagodljiva narava zagotavlja, da se steznik ne bo zvijal ali drsel, kar vam omogoča nemoteno gibanje.

Nastavljiv trak

Steznik vključuje prilagodljiv trak, s katerim lahko enostavno prilagodite stopnjo kompresije glede na svoje potrebe. To pomeni, da lahko dosežete želeno stopnjo podpore za vsako dejavnost.

Preprečevanje poškodb

Steznik za koleno PRO je odlična preventiva pred poškodbami kolena, saj ohranja pravilno držo in enakomerno porazdelitev obremenitve med gibanjem, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe in bolečine.

Primeren za vsakdanjo uporabo

Steznik je namenjen ne le športnikom, ampak tudi tistim, ki želijo povečati varnost in udobje med vsakodnevnimi opravili, kot sta hoja ali stoje.

Vsestranskost

Steznik za koleno PRO je primeren za različne športe, vključno s tekmo, košarko, nogometom, tenisom, fitnesom in še več. Prav tako je odličen za rehabilitacijo po poškodbah.

Zaščitite svoja kolena in ohranite aktivnost s Steznikom za koleno PRO iz naše spletne trgovine treniraj.si. Zagotovite si napredno podporo, udobje in varnost, ki jih potrebujete med svojimi vsakodnevnimi dejavnostmi in športnimi podvigi. Steznik je na voljo v različnih velikostih, da se popolnoma prilega vašemu telesu. Ne odlašajte, temveč naročite svojega danes in izkusite razliko v udobju in podpori že jutri!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino