Masažni valj

Original price was: 11,95 €.Current price is: 9,95 €.

Dolžina: 33 cm
Širina: 14 cm
Material: EVA pena, PP
Barva: Črna

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Danes, ko je vsakodnevno življenje prežeto s stresom in napetostjo, je pomembno, da poskrbimo za svoje telo in um. Masažni valj je izjemno učinkovito orodje za sprostitev mišic, lajšanje napetosti in izboljšanje splošnega počutja. Ali ste športnik, ki želi pospešiti okrevanje in povečati prožnost mišic, ali pa le iščete način, kako se sprostiti po dolgem dnevu, je masažni valj odlična izbira za vsakogar.

Ključne značilnosti masažnega valja:

  1. Globoka masaža mišic: Zasnovan je tako, da omogoča ciljno masažo različnih mišičnih skupin. S pravilno uporabo lahko dosežete globoko sprostitev in zmanjšanje napetosti.
  2. Izboljšanje gibčnosti: Redna uporaba masažnega valja pomaga izboljšati gibljivost sklepov in mišic. To je ključno za športnike, saj pomaga preprečevati poškodbe in izboljšuje atletsko uspešnost.
  3. Lajšanje bolečin v mišicah: Pomaga razbiti mišične vozle, ki lahko povzročijo bolečine in nelagodje. Z njim lahko lajšate napetost v vratu, hrbtu, ramenih in nogah.
  4. Enostavna uporaba: Je enostaven za uporabo doma ali v telovadnici. Sami nadzirate pritisk, ki ga izvajate na mišice, in tako lahko prilagodite intenzivnost masaže.
  5. Trajna konstrukcija: Naš masažni valj je narejen iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in dolgo življenjsko dobo.
  6. Sprostitev kjerkoli in kadarkoli: Ni več potrebe po obisku masažnega terapevta. S svojim masažnim valjem lahko uživate v sprostitvi kjerkoli in kadarkoli.

Masažni valj je nepogrešljivo orodje za vsakogar, ki skrbi za svoje telesno in duševno počutje. Ne glede na vaše starost, telesno pripravljenost ali življenjski slog vam bo ta preprost pripomoček pomagal doseči večjo sprostitev in boljše počutje.

Ne odlašajte več. Poskrbite za svoje zdravje in počutje ter naročite svoj masažni valj iz naše trgovine Treniraj.si še danes. Uživajte v sprostitvi, povečajte svojo gibljivost in postanite bolj zdrava in srečna različica sebe.

Redna uporaba masažnega valja je ključ do dolgoročnega zdravja in sprostitve. Vaše telo vam bo hvaležno!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

PODOBNI IZDELKI