DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Opornica za gleženj

9,95 

Material: Neopren
Velikost: Univerzalna
Prodaja v paru: Ne

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Gleženji so ena izmed najpomembnejših sklepov v našem telesu, saj podpirajo našo težo in nam omogočajo, da se gibljemo. Vendar pa so gležnji tudi ena izmed najbolj občutljivih in nagnjenih k poškodbam. Če se ukvarjate s športom ali pa preprosto želite zaščititi svoje gležnje pred morebitnimi poškodbami, je opornica za gleženj nepogrešljiva vadbena oprema.

Pri treniraj.si vam ponujamo vrhunsko opornico za gleženj, ki vam bo pomagala ohranjati zdravje in stabilnost vaših gležnjev. Zakaj bi morali izbrati našo opornico?

Kakovost, ki ji lahko zaupate

Izdelana je  iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Ne glede na to, ali ste športnik, ki potrebuje dodatno podporo med vadbo, ali pa iščete rešitev za lajšanje bolečin in stabilizacijo gležnjev po poškodbi, boste cenili kakovost naše opornice.

Udobnost skozi ves dan

Ergonomsko oblikovana opornica za gleženj omogoča udobno nošenje skozi ves dan. Ne boste občutili nelagodja ali draženja, kar vam bo omogočilo, da ostanete aktivni in produktivni, ne glede na to, kaj počnete.

Zmanjšanje tveganja za poškodbe

Opornica za gleženj pomaga zmanjšati tveganje za poškodbe in bolečine, tako med športnimi aktivnostmi kot tudi v vsakdanjem življenju. S pravilno podporo in kompresijo bo vaš gleženj bolj odporen na obremenitve in nenadne gibe.

Izgubite se zopet v aktivnostih, ki jih imate radi

S pomočjo naše opornice za gleženj boste lahko brez skrbi uživali v športu, teku, hoji in drugih dejavnostih, ki jih imate radi. Ne dopustite, da vas bolečine ali poškodbe ovirajo pri doseganju vaših ciljev.

Zaključek

Opornica za gleženj je naložba v vaše zdravje in dobro počutje. Ne glede na to, ali ste aktivni športnik ali želite le ohraniti svoje gležnje zdrave, je naša opornica za gleženj prava izbira. Ne čakajte, da se poškodba zgodi. Naročite svojo opornico za gleženj na treniraj.si in ohranite svoje gležnje zdrave in močne.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino