DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Oporni trak za zapestje

11,95 

Material: Jeklo, guma
Prodaja v paru: Da

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Zagotovite si stabilnost in udobje med vadbo

Ali se med vadbo soočate s težavami v zapestju? Ali iščete učinkovito rešitev, ki vam bo omogočila boljšo podporo in preprečila morebitne poškodbe? Predstavljamo vam naš oporni trak za zapestje, ki je zasnovan tako, da vam bo pomagal doseči najboljše rezultate brez bolečin in nelagodja.

Kako deluje oporni trak za zapestje?

Oblikovan je z mislijo na vaše udobje in varnost med vadbo. Izdelan je iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja trdnost, a hkrati omogoča svobodo gibanja. Njegova glavna funkcija je podpora zapestju med treningom, kar zmanjšuje tveganje za nagnjenost ali poškodbe.

Oporni trak se namesti okoli zapestja in ga zatesnimo po meri, kar omogoča popolno prileganje vsakemu posamezniku. S pravilno namestitvijo traku boste občutili izboljšano stabilnost in zmanjšano obremenitev na zapestju, kar bo pripomoglo k boljšim rezultatom vadbe.

Zakaj izbrati naš oporni trak za zapestje?

Visokokakovostni materiali

Naš oporni trak je izdelan iz materialov visoke kakovosti, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.

Prilagodljivost

Z inovativnim nastavljivim trakom boste lahko enostavno prilagajali stopnjo opore glede na vaše specifične potrebe in udobje.

Udobnost

Trak je zasnovan tako, da ne omejuje gibanja in ne povzroča nelagodja med vadbo, zagotavljajoč popolno prilagodljivost.

Preprečevanje poškodb

S pravilno uporabo opornega traku boste zmanjšali tveganje za poškodbe in omogočili boljšo okrevanje po vadbi.

Univerzalna uporaba

Naš trak je primeren za različne športe in vadbe, kot so dvigovanje uteži, fitnes, rokoborba, tenis in še več.

Najboljša izbira za vaše zapestje

Je nepogrešljiv pripomoček za vsakega, ki želi izboljšati svojo vadbeno izkušnjo. Zagotavlja stabilnost, podporo in udobje med vadbo ter pomaga preprečevati poškodbe.

Ne čakajte, da bo bolečina v zapestju postala nepremostljiva ovira na vaši poti do ciljev. Naročite naš oporni trak za zapestje in vadite brezskrbno. Vaše zapestje si zasluži najboljše!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino