Lesena ravnotežna deska

19,95 

Ni na zalogi

Dolžina: 200 mm
Širina: 50 mm
Premer zanke: 70 mm
Material: Jeklo
Barva: Črna

Maksimalna obremenitev 200 kg!

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Lesena ravnotežna deska je odličen pripomoček za izboljšanje ravnotežja, stabilnosti in koordinacije telesa. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo visokokakovostne lesene ravnotežne deske, ki so primerne za široko paleto uporabnikov, od začetnikov do izkušenih športnikov. V tem obsežnem opisu bomo raziskali, zakaj je lesena ravnotežna deska tako koristna, kako jo uporabljati in kako bo izboljšala vašo fizično pripravljenost.

Lesena ravnotežna deska: temelj stabilnosti in koordinacije

Lesena ravnotežna deska je enostaven, vendar učinkovit pripomoček za izboljšanje ravnotežja in koordinacije telesa. Njena površina je oblikovana tako, da omogoča nestabilno podlago, kar prisili vaše mišice in živčni sistem, da delujejo v harmoniji za ohranitev ravnotežja. To je ključno za razvoj stabilnosti telesa in izboljšanje koordinacije.

Izboljšano ravnotežje

Uporaba lesene ravnotežne deske je odličen način za izboljšanje ravnotežja. Ko stojite ali sedite na deski, se vaše mišice neprestano prilagajajo, da bi ohranile stabilnost. To krepi mišice nog, trupa in spodnjega dela hrbta, kar pripomore k boljšemu ravnotežju in zmanjšuje tveganje za padce in poškodbe.

Krepitev jedra

Vadba na leseni ravnotežni deski še posebej poudarja mišice trupa (core). Vaš trup deluje kot osrednji steber, ki ohranja ravnotežje, zato se med vadbo intenzivno krepijo mišice trebuha, hrbtnega dela in medeničnega območja.

Povečana koordinacija

Ravnotežna deska spodbuja boljšo koordinacijo telesa. Vadba na nestabilni površini izboljšuje vašo sposobnost nadzora gibanj, kar je koristno tako pri športu kot tudi v vsakdanjem življenju.

Kako uporabljati leseno ravnotežno desko

Leseno ravnotežno desko lahko vključite v svojo vadbeno rutino na različne načine:

  1. Stoj na eni nogi: Postavite eno nogo na desko in poskusite ohraniti ravnotežje. Nato ponovite z drugo nogo.
  2. Pliometrične vaje: Izvajajte skoke ali poskoke na deski za povečanje eksplozivne moči in koordinacije.
  3. Plank na deski: Izvajajte plank vajo na deski za krepitev mišic trupa.
  4. Igrive vaje: Uporabite desko za igro, kot so žongliranje z žogo ali metanje žoge na desko.

Zaključek

Lesena ravnotežna deska je odličen pripomoček za izboljšanje ravnotežja, stabilnosti in koordinacije telesa. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo visokokakovostne lesene ravnotežne deske, ki bodo zadovoljile potrebe športnikov in rekreativcev vseh ravni. Ne glede na to, ali želite izboljšati svoje ravnotežje, okrepiti jedro telesa ali izboljšati koordinacijo, je lesena ravnotežna deska odlična izbira za vas. Začnite izboljševati svoje telesne sposobnosti in izberite kakovostno leseno ravnotežno desko iz naše ponudbe že danes!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

PODOBNI IZDELKI