DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Kljuka za vadbene vrvi

14,95 

Dolžina: 200 mm
Širina: 50 mm
Premer zanke: 70 mm
Material: Jeklo
Barva: Črna

Maksimalna obremenitev 200 kg!

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Kljuka za vadbene vrvi je nepogrešljiv dodatek za vse, ki želijo dvigniti svoj vadbeni program na višjo raven. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo visokokakovostne kljuke, ki so oblikovane posebej za varno in učinkovito uporabo pri vadbi z vadbimi vrvmi. V tem obsežnem opisu bomo raziskali, zakaj je kljuka tako pomembna, kako jo pravilno uporabljati in kako bo izboljšala vašo vadbeno izkušnjo.

Kljuka za vadbene vrvi: most do napredka

Je ključni pripomoček za tiste, ki se ukvarjajo s funkcionalno vadbo, vzdržljivostjo, močjo in treningi za celotno telo. Omogoča vam, da v svoj vadbeni program vnesete elemente, kot so vlečenje, dvigovanje in vrtenje vrvi, kar prispeva k celovitemu razvoju mišic in izboljšanju funkcionalne moči.

Varnost na prvem mestu

Pri vadbi z vadbimi vrvmi je varnost ključnega pomena. Kljuka je zasnovana tako, da zagotavlja trdno oporo in stabilnost med vadbo. To pomeni, da se lahko osredotočite na svoj trening brez skrbi za morebitne poškodbe ali neprijetne presenečenja.

Večja raznolikost vadbe

Kljuka vam omogoča, da razširite svoj vadbeni repertoar. S to napravo lahko izvajate različne vaje, kot so vlečenje vrvi za krepitev mišic hrbta in rok, vrtenje za izboljšanje funkcionalne moči, ali dvigovanje za razvoj moči zgornjega dela telesa. Možnosti so skoraj neomejene.

Prilagodljivost in mobilnost

Kljuka za vadbene vrvi je prenosljiva in enostavna za namestitev, kar pomeni, da lahko vadite kjerkoli in kadarkoli. To je idealno za tiste, ki živijo dinamičen življenjski slog ali potujejo pogosto, saj omogoča, da ostanete zvesti svojemu treningu ne glede na okolje.

Kako uporabljati kljuko za vadbene vrvi

Uporaba kljuke za vadbene vrvi je preprosta in varna, če upoštevate naslednje korake:

  1. Pravilna namestitev: Prepričajte se, da je kljuka trdno pritrjena na strop, steno ali drugo trdno površino.
  2. Varnostna oprema: Nosite ustrezno opremo, kot so varnostni pasovi ali trakovi, da preprečite poškodbe med vadbo.
  3. Pravilna tehnika: Upoštevajte pravilno tehniko pri izvajanju vaj in vadbi z vadbimi vrvmi.
  4. Postopno napredovanje: Začnite z lažjimi vajami in postopno povečujte težavnost, ko se vaša moč in izkušnje povečujejo.

Zaključek

Kljuka za vadbene vrvi je ključni pripomoček za vse, ki želijo izboljšati svoj trening, razširiti svoje vadbene možnosti in doseči boljše rezultate. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo visokokakovostne kljuke, ki so zasnovane za varno in učinkovito vadbo z vadbimi vrvmi. Ne glede na to, ali želite okrepiti mišice, izboljšati funkcionalno moč ali raznolikost vadbe, je kljuka za vadbene vrvi nepogrešljiv pripomoček za vaš trening. Začnite izboljševati svojo vadbeno izkušnjo in izberite kakovostno kljuko za vadbene vrvi iz naše ponudbe že danes!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino