DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Hi-Temp Bumper utež

24,95 104,95 

Premer luknje za palico: 50.7 mm
Debelina: 94 mm
Material: Guma, jeklo

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Hi-Temp bumper uteži za vrhunsko vadbo moči

Pri treniranju moči ni kompromisov, zato vam predstavljamo Hi-Temp Bumper utež – ultimativno orodje za izboljšanje vaše moči, vzdržljivosti in telesne forme. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik, entuziastični dvigovalec uteži ali začetnik, boste navdušeni nad zmogljivostmi in trajnostjo teh uteži.

Trajnost in kvaliteta

Hi-Temp Bumper uteži so narejene iz visokokakovostne gume, ki je posebej obdelana, da prenese najtežje obremenitve. Ne glede na to, kolikokrat jih boste spustili na tla, bodo ostale nepoškodovane. Z njimi se lahko osredotočite na svoj trening, ne pa na obrabo opreme.

Varnost na prvem mestu

Vaša varnost je naša prednostna naloga. Hi-Temp Bumper uteži so zasnovane s posebnimi varnostnimi značilnostmi, ki zmanjšujejo tveganje za poškodbe. Debela guma, ki obdaja uteži, absorbira udarce in preprečuje poškodbe tal. To je še posebej pomembno pri vadbi z dvigovanjem uteži nad glavo.

Natančno kalibrirane uteži

Vsaka Hi-Temp Bumper utež je natančno kalibrirana in tehta točno toliko, kolikor je označeno. To pomeni, da se lahko osredotočite na pravilno progresijo vašega treninga in spremljanje napredka. Natančnost teže je ključnega pomena za dosego vaših ciljev.

Večji dvigovalni volumen

Hi-Temp Bumper uteži so na voljo v različnih težnostnih kategorijah, kar vam omogoča, da prilagodite svoj trening glede na svoje sposobnosti in cilje. Začetniki lahko začnejo z manjšimi utežmi, medtem ko izkušeni dvigovalci uteži lahko izberejo težje možnosti. Naša široka paleta uteži vam omogoča, da postopoma gradite moč.

Večnamenska uporaba

Hi-Temp Bumper uteži niso namenjene samo dvigovanju uteži. Lahko jih uporabljate tudi za različne druge vaje, kot so potiski, meti in še več. To je odlična investicija v vašo vadbeno opremo, saj lahko z enimi utežmi izvajate številne različne vaje.

Zaključek

Hi-Temp Bumper uteži so nepogrešljiv dodatek vsakega treninga moči. Z njimi boste izboljšali svojo moč, vzdržljivost in celotno telesno kondicijo. Njihova trajnost, varnostne značilnosti in natančnost jih postavljajo med najboljše uteži na trgu. Ne odlašajte in naročite svoje Hi-Temp Bumper uteži še danes ter začnite graditi svoje najboljše telo doslej.

Vaje

32 Weight Plate Exercises

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino