Elastika Booty Band (Level 1 – Level 3 – Level 5)

6,95 19,95 

Dolžina: 36 cm
Material: poliester, bombaž, 100% naravna guma – lateks

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Vaša pot do močne in očarljive zadnjice

Ste pripravljeni okrepiti mišice stegen, zadnjice in boke ter doseči odlično postavo? Potem je Elastika Booty Band od Treniraj.si prava izbira za vas! Ta majhen in prenosljiv fitnes pripomoček je postal priljubljen med športniki in rekreativci, saj omogoča ciljno vadbo za spodnji del telesa in pomaga oblikovati čvrsto in privlačno zadnjico.

Inovativna oblika in učinkovita vadba

Je elastična trakasta obročasta elastika, oblikovana tako, da se prilega okrog stegen ali gležnjev. Njena edinstvena oblika omogoča ciljno vadbo mišic, ki so odgovorne za oblikovanje vaših hlačnic in zadnjice. S pravilno uporabo te elastične trake boste povečali intenzivnost vaših treningov in dosegli hitrejše rezultate.

Prilagodljiva težavnost

Naša Elastika Booty Band je na voljo v različnih težavnostih, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki ustreza vašim sposobnostim in ciljem. Začnite z nižjo težavnostjo in postopoma napredujte, ko se vaša moč in vzdržljivost povečujeta. To prilagodljivost pomeni, da je Elastika Booty Band idealna za ljudi vseh ravni telesne pripravljenosti, od začetnikov do izkušenih športnikov.

Izjemna vzdržljivost in kakovost

Pri treniraj.si skrbimo za kakovost svojih izdelkov. Elastika Booty Band je izdelana iz visokokakovostnega naravnega lateksa, ki zagotavlja trpežnost in vzdržljivost. Ne boste se morali bati, da bi trak pretrgal ali izgubil svojo elastičnost. S to elastiko boste lahko vadili brez skrbi za obrabo.

Praktična uporaba in prenosljivost

Elastika Booty Band je kompaktna in enostavna za uporabo kjerkoli in kadarkoli. Z lahkoto jo lahko vzamete s seboj na potovanja ali vadite doma. Z njo boste lahko oblikovali svoje mišice ne glede na okolje.

Naročite svojo elastiko Booty Band še danes

Začnite svojo pot do črvste in očarljive zadnjice z Elastiko Booty Band od Treniraj.si. Dodajte to učinkovito orodje k svojemu fitnes programu in opazili boste razliko. Je odličen pripomoček za krepitev spodnjega dela telesa, ki vam bo pomagal doseči vaše cilje oblikovanja telesa. Naročite svojo Elastiko Booty Band že danes in pokažite svoje najboljše hlačnice!

Vaje

10 min Workout

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.