Elastika Long Band Set

24,95 

Dolžina:  102 cm
Material: poliester, bombaž, 100% naravna guma – lateks

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Vsestranska oprema za vadbo

Pri treniraj.si verjamemo v moč preprostih in učinkovitih fitnes pripomočkov. Elastika Long Band je ravno to – vsestranska in zmogljiva oprema, ki vam omogoča raznolike in ciljno usmerjene vadbe za krepitev mišic in izboljšanje gibljivosti. Ta dolga elastika je postala priljubljena izbira med športniki in rekreativci zaradi svoje prilagodljivosti in učinkovitosti.

Različne težavnosti za različne potrebe

Elastika Long Band je na voljo v različnih težavnostih, od najlažjih do najtežjih. To vam omogoča, da izberete pravo težavnost glede na svoje sposobnosti in cilje vadbe. Začetniki lahko začnejo z manjšo težavnostjo, medtem ko izkušeni športniki lahko izbirajo med močnejšimi elastikami za bolj zahtevne vadbe. Prav ta prilagodljivost naredi Elastiko Long Band primerno za ljudi vseh starosti in telesnih sposobnosti.

Kakovost in trajnost

Kot pri vseh naših izdelkih, pri treniraj.si skrbimo za najvišjo kakovost. Elastika Long Band je izdelana iz trpežnega in vzdržljivega naravnega lateksa, ki prenese intenzivne treninge in ohranja svojo elastičnost. Ne glede na to, kako zahtevni so vaši treningi, se ne boste bali, da bi elastika izgubila svojo moč ali obliko.

Širok spekter vadbenih možnosti

Elastika Long Band omogoča izvajanje širokega spektra vaj za krepitev različnih mišičnih skupin. Uporabite jo lahko za vadbo zgornjega in spodnjega dela telesa, za razvoj moči, vzdržljivosti in gibljivosti. Prav tako je odlična za rehabilitacijo po poškodbah ali za izboljšanje telesne drže.

Prenosljivost in praktičnost

Elastika Long Band je enostavna za uporabo doma, v fitnesu ali celo na potovanjih. Zaradi svoje kompaktne in prenosljive narave jo lahko vzamete s seboj kamor koli greste. Nikoli več ne boste izpustili svojih treningov zaradi pomanjkanja opreme.

Naročite svojo elastiko Long Band še danes

Elastika Long Band je odličen pripomoček za izboljšanje vaše vadbe in doseganje vaših fitnes ciljev. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, bo ta vsestranska elastika obogatila vašo vadbeno rutino. Oglejte si našo ponudbo Elastik Long Band na treniraj.si in naročite svojo že danes. Pridružite se tisočem zadovoljnih strank, ki so že izboljšali svojo telesno pripravljenost s to preprosto, a izjemno učinkovito fitnes opremo.

Vaje

15 min Workout

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

PODOBNI IZDELKI