DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Varovalo za olimpijsko palico

11,95 

Premer: 50 mm
Material: PVC in guma
Barva: črna / rdeča / modra / zelena / rumena

*Če želite izbrati barvo, nam to sporočite v opombi naročila

V paketu sta 2 varnostni sponki!

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Pri dvigovanju uteži je varnost na prvem mestu. Olimpijska palica je ključna oprema pri številnih vadbenih rutinah, a hkrati je dvigovanje uteži lahko zahtevno in lahko pride do nepredvidenih situacij, ko je potrebna hitra reakcija. Za zagotovitev vaše varnosti in preprečevanje nesreč pri dvigovanju uteži je nepogrešljiva oprema varovalo za olimpijsko palico.

Zaščita pred nepričakovanimi padci

Naša varovala za olimpijsko palico so zasnovana, da zagotavljajo zaščito pred nepričakovanimi padci uteži med vadbo. Oblikovana so z mislijo na vašo varnost in varnost tistih okoli vas. S temi varovali lahko mirno izvajate svoje dvigalne vaje, ne da bi se bali, da bi izgubili nadzor nad utežmi.

Univerzalna združljivost in preprosta uporaba

Naša varovala za olimpijsko palico so združljiva z večino standardnih olimpijskih palic. Enostavna namestitev in odstranitev omogočata, da jih hitro prilagodite glede na vaše potrebe med vadbo. Tudi če ste začetnik, boste z njimi hitro postali samozavestni pri svojih dvigalnih vajah. Poleg tega pa so tudi izjemno vzdržljiva in varna za uporabo.

Zmanjšajte tveganje poškodb

Uporaba varoval za olimpijsko palico zmanjšuje tveganje za poškodbe pri nenadnih izgubah nadzora nad utežmi. Ne samo, da boste zaščitili sebe, ampak tudi vašo opremo in okolico. To je ključno za dolgotrajno vadbo in ohranjanje vašega fitnes potenciala.

Povečajte samozavest in učinkovitost

S pravilno varovalo za olimpijsko palico se boste počutili bolj samozavestno pri dvigovanju uteži. To vam bo omogočilo, da se osredotočite na svoj trening in dosežete boljše rezultate.

Zaključek

Varovalo za olimpijsko palico je nepogrešljiva oprema za vsakogar, ki se ukvarja z dvigovanjem uteži. Ne glede na vašo raven izkušenj, gre za ključno varnostno opremo, ki vam omogoča, da vadite brez skrbi in z večjo samozavestjo. Ne tvegajte svoje varnosti in investirajte v varovalo za olimpijsko palico. Kupite ga zdaj in nadgradite svoj fitnes trening na višjo raven varnosti in učinkovitosti.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino