Vadbena vrv battle rope

79,95 89,95 

Premer: 39 mm
Teža: 5.4 kg / 7.2 kg
Material: naravni material, konoplja
Barva: črna

Za montažo je potreben nosilec za obešanje vrvi!

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Plezanje predstavlja edinstveno in strastno dejavnost, ki privlači številne navdušence za osvajanje višin in premagovanje naravnih izzivov. Vendar pa je ključno, da se vsak plezalec zaveda, kako pomembna je varnost pri tej adrenalinski aktivnosti. Za zagotovitev varnega in udobnega plezanja je izbira pravilne opreme nujna, in tu vstopi v igro plezalna vrv z jekleno zanko, ki jo ponujamo na spletni strani treniraj.si.

Naša plezalna vrv je izdelana iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo trajnost in odpornost v najzahtevnejših pogojih. Posebnost te vrvi je vgrajena jeklena zanka na enem koncu, kar omogoča enostavno in varno pritrditev na vaš plezalni pas. Ta jeklena zanka je izjemno trpežna in odporna proti obrabi, kar povečuje vašo varnost med plezanjem.

Pri oblikovanju te vrvi smo posebno pozornost namenili razmerju med težo in trdnostjo. To pomeni, da boste lažje in bolj udobno napredovali po plezalnih stenah in skalah, saj vam ne bo dodatno obremenjevala. Visoka nosilnost te vrvi zagotavlja, da se lahko stoodstotno zanesete nanjo med najzahtevnejšimi vzponi. Poleg tega je vrvi enostavno zlagati in shranjevati, kar je ključnega pomena za dolge plezalne avanture.

Ponujamo vam pestro izbiro plezalnih vrvi z jekleno zanko v različnih dolžinah, tako da boste lahko izbrali tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam in načrtovanim vzponom. Ne glede na to, ali ste začetnik, ki šele odkriva čare plezanja, ali izkušen plezalec, ki išče višje cilje, bo ta vrhunska plezalna vrv zagotovila varnost in zanesljivost na vaših plezalnih poteh.

Ne tvegajte svoje varnosti in zaupajte v našo vrhunsko opremo. Plezalna vrv z jekleno zanko je odlična izbira za vse plezalce, ki si želijo osvojiti nove višine s popolnim zaupanjem v svojo opremo. Preverite našo ponudbo zdaj in se pripravite na nepozabne plezalne izkušnje, ki vam bodo ostale v spominu za vedno!

Vaje

The Rope Climb (Basket) – Video navodila za začetnike

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.