Olimpijska enoročna palica, gladka

39,95 

Na zalogi

Teža: 6 kg
Dolžina: 500 mm
Notranji razmik za oprijem: 130 mm
Premer ročaja: 28 mm
Premer palice: 50 mm
Material: Jeklo

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Če ste resen športnik, ki se ukvarja s fitnesom, dvigovanjem uteži ali bodybuildingom, potem dobro veste, kako pomembna je visokokakovostna oprema za dosego svojih ciljev. Olimpijska palica je osnovna oprema vsakega resnega dvigovalca uteži in je ključnega pomena za učinkovito in varno vadbo. V naši spletni trgovini Treniraj.si ponujamo izjemno izbiro Olimpijskih palic, ki so zasnovane in izdelane za zadovoljstvo najzahtevnejših športnikov.

Vrhunska Izdelava za Dolgo Življenjsko Dobo

Olimpijske palice, ki jih ponujamo, so izdelane iz najboljših materialov, ki zagotavljajo trajnost in vzdržljivost. Naše palice so narejene iz visoko kakovostnega jekla, ki je odporno proti koroziji, kar pomeni, da bodo z vami vzdržale več let intenzivne uporabe. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali začetnik, lahko zaupate, da bo naša Olimpijska palica zdržala najtežje obremenitve.

Natančna Izdelava za Odlično Usklajenost

Vsaka Olimpijska palica, ki jo najdete v naši ponudbi, je izdelana z natančnostjo in skrbjo za detajle. Palice so zasnovane tako, da imajo popolnoma uravnotežen sredinski del, kar omogoča stabilnost in enakomerno porazdelitev teže med vadbo. To je ključnega pomena za varno dvigovanje uteži in preprečevanje poškodb. Poleg tega so naše palice opremljene z zanesljivimi zapiralnimi mehanizmi, ki omogočajo varno pritrditev uteži.

Udoben Oprijem za Boljši Nadzor

Ergonomski dizajn naših Olimpijskih palic omogoča udoben oprijem, ne glede na to, ali izvajate klek ali potisk s palico nad glavo. Ročaji so oblikovani tako, da omogočajo čvrst oprijem, hkrati pa preprečujejo drsenje med vadbo. To vam daje večji nadzor nad palico in omogoča izvajanje vaj z večjo natančnostjo.

Različne Dolžine in Teže za Raznolike Vadbe

V naši ponudbi boste našli Olimpijske palice v različnih dolžinah in težah, kar vam omogoča, da izberete palico, ki ustreza vašim potrebam. Ne glede na to, ali se ukvarjate z dvigovanjem uteži, krepitev moči ali izboljševanje funkcionalne vadbe, boste našli pravo palico zase.

Zaključek

Olimpijska palica je nepogrešljiva oprema za vsakega resnega športnika, ki se ukvarja z dvigovanjem uteži. V naši spletni trgovini Treniraj.si ponujamo Olimpijske palice najvišje kakovosti, ki so izdelane za vzdržljivost, udobje in varnost med vadbo. Ne glede na vaše cilje in izkušnje, lahko zaupate, da boste z našo Olimpijsko palico dosegli svoje najboljše rezultate. Naročite svojo danes in dvignite svojo vadbo na višjo raven!

Vaje

8 Best Barbell Exercises Ever

Pred pričetkom treninga je ključno temeljito ogrevanje, saj segrele mišice zmanjšajo možnost poškodb med vadbo.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.