Obtežilni jopič (5 – 10 kilogramov)

29,95 44,95 

Material: Neopren, pesek
Prodaja v paru: Ne
Barva: Črna
Velikost: Univerzalna

Velikost prsnega koša do 118 cm!

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Obtežilni jopič je postal nepogrešljiv del opreme vsakega, ki želi izboljšati svojo telesno pripravljenost, povečati moč in vzdržljivost ter doseči boljše rezultate pri svoji vadbi. Pri Treniraj.si smo ponosni, da vam ponujamo vrhunske obtežilne jopiče, ki so na voljo v različnih težah – 5, 8 in 10 kilogramov. Ti jopiči so oblikovani z enim samim ciljem: pomagati vam doseči svoje vadbeno-mišične cilje na bolj učinkovit način.

Kakovost in udobje

Najprej, kakovost. Naši obtežilni jopiči so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Notranjost jopiča je oblikovana ergonomsko, kar omogoča udobno prileganje telesu. Materiali so mehki in prijetni na koži, kar omogoča dolgotrajno nošenje brez nelagodja.

Nastavljivi trakovi za popolno prileganje

Nastavljivi trakovi zagotavljajo, da se jopič prilega različnim telesnim oblikam, hkrati pa omogočajo, da ostane na mestu med vadbo, ne glede na to, ali tečete, skakljate ali izvajate druge gibalne aktivnosti. Enostavno pritrditev in odstranitev omogočajo brezhibno prehajanje med različnimi vadbami, ne da bi izgubili dragocen čas.

Vsestranskost za raznolike vadbe

Poleg tega so naši obtežilni jopiči vsestranski in se lahko uporabljajo pri različnih vrstah vadbe. Ne glede na to, ali se ukvarjate s tekom, hojo, pilatesom, funkcionalno vadbo, jogo ali fitnesom, boste ugotovili, da je obtežilni jopič odličen dodatek k vaši vadbeni opremi. Dodate težo na svoje telo, kar vam pomaga povečati intenzivnost vadbe, krepiti mišice in izboljšati vzdržljivost.

Prenosljivost in kompaktnost

Ena od ključnih prednosti obtežilnih jopičev je tudi njihova kompaktna oblika in prenosljivost. To pomeni, da jih lahko enostavno vzamete s seboj na trening, ne glede na to, ali vadite doma, v telovadnici ali na prostem. Nikoli več ne boste zamudili priložnosti za krepitev svojega telesa.

Dosezite boljše rezultate v krajšem času

Z obtežilnim jopičem boste dosegli boljše rezultate v krajšem času. Povečali boste intenzivnost vadbe, kar bo pripomoglo k hitrejšemu napredku in doseganju vaših ciljev. Ne glede na to, ali želite izgubiti težo, pridobiti mišično maso ali izboljšati svojo telesno pripravljenost, vam bodo naši obtežilni jopiči pomagali doseči želene rezultate.

Začnite svojo vadbeno pot na višji ravni z obtežilnimi jopiči iz Treniraj.si.

Izberite težo, ki ustreza vašim ciljem, in začnite graditi boljše, močnejše in bolj vzdržljivo telo. Ne čakajte, naročite svoj obtežilni jopič zdaj in dvignite svojo vadbo na novo raven! Vaše telo vam bo hvaležno.

Vaje

20 BEST Exercises

Pred pričetkom treninga je ključno temeljito ogrevanje, saj segrele mišice zmanjšajo možnost poškodb med vadbo.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

PODOBNI IZDELKI