Nastavljiv kettlebell 18 kg

89,95 

Specifikacije

  • Teža: 3.4 – 18 kg
  • Material: železo in ABS material
  • Barva: črna, bela, rdeča


Utež ni primerna za metanje!

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Opis izdelka nastavljiv Kettlebell 18 kg

Nastavljiv kettlebell s težo 9kg ali 18 kg je inovativen in vsestranski fitnes pripomoček, ki združuje prednosti klasičnega kettlebella z možnostjo prilagajanja teže glede na vaše individualne potrebe in napredek pri vadbi. Ta sodobna različica klasičnega utežnega pripomočka vam omogoča, da izvajate številne različne vaje za krepitev mišic, izboljšanje ravnotežja, koordinacije ter vzdržljivosti, hkrati pa zagotavlja udobje in varnost med vadbo.

Nastavljiv kettlebell omogoča enostavno prilagajanje teže z enostavnim mehanizmom, ki vam omogoča dodajanje ali odstranjevanje utežnih ploščic glede na vaše sposobnosti in cilje. To je posebej koristno za tiste, ki se šele začenjajo spoznavati z vadbo s kettlebelli, saj lahko začnete z nižjo težo in postopoma povečujete obremenitev, ko se vaša moč in izkušnje povečujejo.

Zakaj izbrati naš nastavljiv kettlebell 18 kg?

  1. Prilagodljiva teža: Z inovativnim sistemom prilagajanja teže lahko enostavno prilagodite utež vašim trenutnim sposobnostim in ciljem. S tem vam omogoča postopno napredovanje in optimizacijo rezultatov.
  2. Večnamenska uporaba: Nastavljiva kettlebell utež omogoča izvajanje številnih različnih vaj, kot so zamahi, potiski, počepi in še več. To vam omogoča celostno krepitev telesa in razvoj funkcionalne moči.
  3. Ergonomsko oblikovanje: Utež je zasnovana ergonomsko, z udobnim ročajem za trden oprijem, kar zagotavlja varno in učinkovito izvajanje vaj.
  4. Trpežna konstrukcija: Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi ob intenzivni uporabi.
  5. Kompaktna rešitev: Z eno samo utežjo lahko nadomestite več klasičnih uteži, kar prihrani prostor in denar.

Treningi s kettlebell utežmi

Videoposnetek – 30 minutna vadba celotnega telesa s Kettlebell utežmi

Pred pričetkom treninga je ključno temeljito ogrevanje, saj segrele mišice zmanjšajo možnost poškodb med vadbo. Sledi aktivacija, kjer se izvajajo nekoliko bolj intenzivne vaje za povečanje srčnega utripa in spodbujanje izgorevanja maščob. Nato sledi osrednji del treninga, ki zajema tri zgoraj omenjene vaje. Pomembno je poudariti, da treningi niso enolični – trajanje in število ponovitev posamezne vaje se prilagajata glede na specifične cilje in individualno kondicijo.

Ostale Kettlebell uteži

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.