Napihljiva gimnastična blazina AIR TRACK

199,95 

Ni na zalogi

Dimenzija: 300 × 100 × 10cm
Teža: 13kg

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Ste strasten/a do vadbe, gibanja in zabave? Ne iščite več, saj je napihljiva gimnastična blazina AIR TRACK, ki jo najdete v spletni trgovini treniraj.si, odlična izbira. Ta inovativna športna oprema prinaša vrsto prednosti, ki jih ne boste našli pri drugih pripomočkih za vadbo. V naslednjih odstavkih bomo predstavili nekaj ključnih prednosti in značilnosti tega izdelka.

Izjemna vzdržljivost in kakovost

Napihljiva gimnastična blazina AIR TRACK je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki so trpežni in odporni na obrabo. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka, ne glede na intenzivnost vadbe.

Enostavna namestitev in uporaba

Postavitev lastnega vadbenega prostora je hitra in preprosta z napihljivo gimnastično blazino. Potrebujete le zračno črpalko, in v nekaj minutah boste pripravljeni na vadbo.

Izjemna vzmetnost in udobje

Blazina AIR TRACK je oblikovana tako, da zagotavlja odlično vzmetnost, kar omogoča varno izvajanje različnih gimnastičnih gibov, kot so skoki, valčki, salte in še več. Poleg tega je površina blazine mehka in udobna, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe.

Prilagodljivost vadbenim potrebam

Blazina AIR TRACK je na voljo v različnih velikostih, kar vam omogoča izbiro tiste, ki ustreza vašim potrebam in razpoložljivemu prostoru. To vam omogoča, da prilagodite vadbeno okolje različnim vrstam vaj.

Vadba in zabava za vse generacije

Napihljiva gimnastična blazina ni namenjena le profesionalnim športnikom; primerna je za vse generacije in ravni spretnosti. Otroci se lahko zabavajo s skakanjem, odrasli pa se lahko osredotočijo na svoje vadbe.

Visoka prenosljivost

Ena izmed prednosti blazine AIR TRACK je njena prenosljivost. Ko jo izpraznite, jo lahko enostavno zložite in shranite ali prenašate kamor koli želite.

Napihljiva gimnastična blazina AIR TRACK je izdelek, ki bo izboljšal vašo vadbo, povečal zabavo in prispeval k boljši telesni pripravljenosti. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik, rekreativni trener ali starš, ki želi svojim otrokom omogočiti varno vadbo in igro, je AIR TRACK odlična naložba v vaše zdravje in dobro počutje. Obiščite spletno trgovino treniraj.si danes in si zagotovite svojo napihljivo gimnastično blazino AIR TRACK!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.