DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Kineziološki trak

7,45 

Mere: 5cm x 5m

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Kineziološki trak: učinkovito orodje za olajšanje in izboljšanje vadbe

Kineziološki trak je postal nepogrešljiv pripomoček v svetu športa, rehabilitacije in aktivnega življenjskega sloga. Gre za elastičen trak, ki se uporablja za podporo in različne terapevtske namene, od lajšanja bolečin do izboljšanja zmogljivosti med vadbo. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo visokokakovostne kineziološke trakove, ki bodo zadovoljili potrebe tako profesionalnih športnikov kot tudi rekreativcev.

Kako deluje kineziološki trak?

Kineziološki trak deluje tako, da zagotavlja podporo mišicam in sklepom ter spodbuja naravno gibanje telesa. Trak je narejen iz elastičnega materiala, ki se razteza in skrči v skladu z gibanjem telesa. To omogoča boljše krvno oskrbo prizadetih mišic in tkiv ter zmanjšuje pritisk na boleče območje. Poleg tega trakovi nudijo tudi proprioceptivno podporo, kar pomeni, da pomagajo izboljšati zaznavo položaja telesa in s tem povečajo ravnotežje.

Prednosti uporabe kineziološkega traku:

 1. Lajšanje bolečin: Kineziološki trakovi so učinkoviti pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih. Pomagajo pri zmanjšanju vnetja in napetosti.
 2. Izboljšanje zmogljivosti: Športniki pogosto uporabljajo kineziološke trakove za izboljšanje svoje športne zmogljivosti. Trakovi pomagajo povečati stabilnost in podporo pri gibanju.
 3. Hitrejša rehabilitacija: Po poškodbah ali operacijah so kineziološki trakovi odličen pripomoček za hitrejšo rehabilitacijo. Spodbujajo pravilno gibanje in pomagajo pri obnovi mišic.
 4. Brez omejitev gibanja: Kineziološki trakovi omogočajo svobodo gibanja, kar pomeni, da se lahko gibljete brez omejitev, ne da bi izgubili podporo.
 5. Enostavna uporaba: Trakove je enostavno namestiti in odstraniti, zato jih lahko uporabljate sami ali s pomočjo terapevta.

Različne uporabe kineziološkega traka:

 • Športne poškodbe: Trakovi so široko uporabljeni pri športnih poškodbah, kot so zvin, natrgane mišice ali kite.
 • Rehabilitacija: Uporabljajo se tudi pri rehabilitaciji po operacijah ali poškodbah.
 • Nosečnost: Kineziološki trakovi so lahko koristni tudi med nosečnostjo za lajšanje bolečin v hrbtu in lažje gibanje.
 • Zmanjšanje oteklin: Pomagajo pri zmanjševanju oteklin in vnetij po poškodbah.

Zaključek:

Kineziološki trakovi so vsestranski in učinkoviti pripomoček za lajšanje bolečin, izboljšanje gibanja in povečanje zmogljivosti. Pri Treniraj.si ponujamo visokokakovostne kineziološke trakove, ki bodo zagotovili odlične rezultate. Ne glede na to, ali ste športnik, ki želi izboljšati svojo zmogljivost, ali oseba, ki potrebuje lajšanje bolečin, je kineziološki trak naložba v vaše zdravje in dobro počutje. Naročite svojega zdaj in začnite uživati ​​v prednostih, ki jih prinaša uporaba kineziološkega traku! Vaše telo vam bo hvaležno.

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino