Hand grip ojačevalec prstov – nastavljiv

9,95 

Ni na zalogi

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Hand grip ojačevalec prstov – nastavljiv: močnejše in bolj odporno roke

Želite okrepiti svoje roke, prste in podlakti ter se počutiti bolj samozavestno pri opravljanju vsakodnevnih nalog? Hand grip ojačevalec prstov – nastavljiv je odličen pripomoček, ki vam bo pomagal doseči boljšo mišično moč in vzdržljivost v rokah ter prstih. S svojo enostavno uporabo, kompaktnostjo in neverjetnimi koristmi je to nepogrešljiv dodatek vaši vadbeni rutini, ki bo pozitivno vplival na vaše splošno telesno počutje.

Izboljšajte mišično moč in vzdržljivost

Z redno uporabo Hand grip ojačevalec prstov – nastavljiv boste izboljšali moč in vzdržljivost mišic v rokah in prstih. To je ključno za vsakogar, ki se ukvarja s športom ali se preprosto želi počutiti močnejšega v vsakdanjem življenju. Okrepitev rok in prstov je koristna tudi pri vsakodnevnih nalogah, kot sta dviganje težkih predmetov in odpiranje zaprtih vrat.

Zmanjšajte stres in napetost

Sodoben način življenja pogosto vodi v stres in napetost v rokah, kar lahko negativno vpliva na naše dobro počutje. Hand grip ojačevalec prstov – nastavljiv je odličen način za sproščanje te napetosti in izboljšanje mišične moči. Vadba s tem pripomočkom ne samo izboljša mišično moč, temveč tudi pomaga zmanjšati napetost in utrujenost v rokah, s čimer izboljša krvni obtok ter poskrbi za boljše fizično in duševno počutje.

Praktičen in prezenčen design

Je kompakten in lahek, kar omogoča, da ga vzamete s seboj kamor koli greste. Tako ga lahko uporabljate doma, v pisarni ali na potovanjih. Zaradi njegovega enostavnega designa je primeren za vse starostne skupine, od najstnikov do starejših oseb.

Zaključek

Je idealen pripomoček za izboljšanje mišične moči, vzdržljivosti in sprostitve v rokah in prstih. S svojo praktičnostjo in enostavnostjo uporabe je odličen za vse, ki želijo izboljšati svoje ročne sposobnosti. Ne čakajte, dodajte ga svoji vadbeni opremi in uživajte v koristih močnejših in bolj odpornih rok. Naročite zdaj in naredite prvi korak k bolj zdravim in močnejšim rokam!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

PODOBNI IZDELKI