DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Elastika za vadbo

9,95 89,95 

Dolžina: 2080 mm
Material: 100% naravna guma – lateks

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Elastika za vadbo: vaša pot do moči in vzdržljivosti

Pri Treniraj.si verjamemo, da je vadba osnova zdravega življenjskega sloga. In če iščete učinkovit pripomoček za vadbo, potem so elastika za vadbo prava izbira. Naša ponudba elastik za vadbo v različnih težavnostih, ki segajo od 2 kg pa vse do 85 kg, je zasnovana tako, da vam omogoča, da dosežete svoje vadbeno in kondicijske cilje.

Prilagodljivost vadbe

Ena največjih prednosti elastik za vadbo je njihova prilagodljivost. Ne glede na to, ali ste začetnik, ki se šele uvaja v svet vadbe, ali izkušen športnik, ki išče način za nadgradnjo treninga, boste v naši ponudbi našli elastiko, ki ustreza vašim potrebam. Na voljo so različne težavnosti, ki omogočajo postopno povečevanje obremenitve, ko se vaša kondicija izboljšuje.

Izjemna učinkovitost vadbe

Elastike za vadbo so odličen način za izboljšanje moči, vzdržljivosti in gibljivosti. S temi prenosljivimi pripomočki lahko izvajate širok spekter vaj, ki ciljajo na različne mišične skupine. Uporabite jih lahko za krepitev zgornjega in spodnjega dela telesa, razvoj mišične vzdržljivosti ali izboljšanje stabilnosti in ravnotežja.

Visoka kakovost in vzdržljivost

Pri treniraj.si skrbimo za kakovost svojih izdelkov. Naše elastike za vadbo so izdelane iz trpežnih in odpornih materialov, ki prenesejo intenzivne treninge. Ne boste se morali bati, da bi elastika pretrgala ali izgubila svojo obliko. Zagotavljamo vam, da boste lahko dolgo časa uživali v njihovi učinkoviti uporabi.

Naročite svojo elastiko za vadbo še danes

Elastike za vadbo so preprost in učinkovit način za izboljšanje vašega telesnega počutja in kondicije. Ne glede na vašo raven izkušenj, bodo elastike za vadbo postale nepogrešljiv del vašega treninga. Oglejte si našo raznoliko ponudbo elastik za vadbo na treniraj.si in naročite svojo elastiko še danes. Z njo boste lahko vadili kjer koli in kadarkoli, kar vam omogoča dosledno skrb za vaše zdravje in dobro počutje. Pridružite se tisočem zadovoljnih strank, ki so že izboljšali svojo vadbeno rutino z našimi elastikami za vadbo.

Vaje

Exercising with Elastic Bands

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino