DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Elastika EXPANDER PRO (Level 3 – Level 5)

19,95 24,95 

Level 3: 1200 x 6 x 9 mm
Level 5: 1200 x 6 x 12 mm

 

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Najnovejši dodatek k naši široki paleti fitnes opreme na spletni trgovini Treniraj.si je Expander PRO fitnes elastika, ki je zasnovana za vse tiste, ki iščejo učinkovit in praktičen način za krepitev svojih mišic in izboljšanje telesne pripravljenosti. Ta izjemna fitnes elastika je na voljo v dveh različnih težavnostnih stopnjah, level 3 in level 5, kar vam omogoča prilagoditev vadbe vašim individualnim potrebam in ciljem.

Expander PRO fitnes elastika je narejena iz visokokakovostnega naravnega lateksa, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in izjemno trpežnost. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen fitnes navdušenec, boste zlahka našli pravo težavnostno stopnjo, ki bo ustrezala vaši trenutni ravni telesne pripravljenosti.

Različne težavnostne stopnje

Naša Expander PRO fitnes elastika je na voljo v dveh različnih težavnostnih stopnjah:

 1. Level 3: Ta stopnja je idealna za začetnike in tiste, ki se šele začenjajo ukvarjati s fitnesom. Uporabite jo lahko za raztezanje mišic, izboljšanje gibljivosti in osnovno krepitev mišic.
 2. Level 5: Če že imate nekaj izkušenj s fitnesom in želite povečati intenzivnost vaših vaj, je level 5 prava izbira. Ta elastika vam omogoča izvajanje zahtevnejših vaj, ki bodo pospešile vaš napredek pri krepitev mišic in izboljšanju telesne pripravljenosti.

Prednosti uporabe Expander PRO fitnes elastike:

 • Prilagodljivost Vadbe: Zahvaljujoč različnim težavnostnim stopnjam lahko prilagodite vadbo svojim ciljem in trenutni ravni telesne pripravljenosti.
 • Krepitev Mišic: Uporaba te elastike vključuje različne mišične skupine, kar omogoča celovito krepitev mišic po telesu.
 • Povečana Gibljivost: Z redno vadbo lahko izboljšate svojo gibljivost in preprečite morebitne poškodbe.
 • Enostavna Uporaba: Expander PRO fitnes elastiko lahko uporabljate doma, v fitnesu ali kjerkoli drugje, kar vam omogoča fleksibilnost pri vadbi.
 • Kompaktnost in Prenosljivost: Elastiko enostavno zložite in jo vzamete s seboj kamor koli greste, tako da nikoli ne zamudite priložnosti za vadbo.
 • Trajnost: Izdelana je iz vrhunskega lateksa, ki je odporen na obrabo, kar povečuje njeno življenjsko dobo.

Ne glede na to, ali ste novinec na področju fitnesa ali že izkušen vadbenik, bo Expander PRO fitnes elastika postala nepogrešljiv del vaše vadbeno opreme. Naročite jo še danes in začnite dosegati boljše rezultate ter si ustvarite močnejše in bolj gibljivo telo. Vaša pot do boljšega zdravja in telesne pripravljenosti se začne tukaj!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino