DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Drsniki za vadbo

9,95 

Premer: 18 cm
Barva: Oranžna/ modra / zelena / rdeča

*Če želite izbrati barvo, nam to sporočite v opombi naročila

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Se sprašujete, kako izboljšati svojo vadbo in povečati učinkovitost treninga? Drsniki za vadbo so inovativen pripomoček, ki vam omogoča raznoliko in učinkovito vadbo. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo širok izbor drsnikov za vadbo, ki so primerni za različne vrste treninga. V tem obsežnem opisu vam bomo predstavili, zakaj so drsniki za vadbo tako pomembni, kako jih lahko uporabljate in kako bodo izboljšali vašo fizično pripravljenost.

Drsniki za vadbo: nov nivo učinkovitosti

Drsniki za vadbo so preprost pripomoček, ki lahko dramatično izboljša vašo vadbo. Narejeni so iz kakovostnih materialov, ki omogočajo gladko in kontrolirano drsenje po različnih površinah, kot so tla ali preproga. Njihova preprostost skriva številne prednosti:

Povečana moč

Uporaba drsnikov za vadbo prisili vaše mišice, da delajo še težje in bolj učinkovito. Vadba s drsniki povečuje moč in vzdržljivost v mišicah nog, rok, trebuha in hrbta. To je izjemno koristno za športnike in rekreativce, ki želijo izboljšati svojo fizično zmogljivost.

Stabilizacija in ravnotežje

Drseča površina drsnikov za vadbo postavlja izziv za vaše ravnotežje in stabilnost. Med vadbo morate ohranjati stabilnost, kar krepi mišice trupa (core) in izboljšuje koordinacijo. To je še posebej pomembno za športnike, ki se ukvarjajo z aktivnostmi, kjer je dobro ravnotežje ključno.

Raznolikost vadbe

Z drsniki za vadbo lahko izvajate številne vaje za celotno telo. Lahko izboljšate svojo moč, agilnost, hitrost in vzdržljivost. Drsniki so odlični za funkcionalno vadbo, saj vključujejo več mišičnih skupin hkrati.

Kako uporabljati drsnike za vadbo

Drsniki za vadbo so enostavni za uporabo in se lahko vključijo v vašo vadbeno rutino na različne načine:

  1. Drsenje na tleh: Postavite se na roke ali noge, položite drsnike pod roke ali noge in izvajajte različne gibe naprej in nazaj.
  2. Drsenje s trebušnim kolesom: Lezite na trebuh, držite drsnike pod rokami in izvajajte gibe, ki krepijo mišice trupa.
  3. Drsenje na kolenih: Izvajajte vaje na kolenih, ki poudarjajo mišice spodnjega dela telesa, kot so izpadni koraki ali počepi.
  4. Intervali z drsniki: Vključite drsnike v intervalni trening za visoko intenzivnost in kurjenje kalorij.

Zaključek

Drsniki za vadbo so izjemno učinkovit pripomoček za izboljšanje moči, stabilnosti in ravnotežja. V spletni trgovini Treniraj.si ponujamo raznoliko izbiro drsnikov za vadbo, primernih za širok spekter treningov. Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali rekreativec, bodo drsniki za vadbo izboljšali vašo fizično pripravljenost in vam pomagali doseči vaše cilje. Začnite vaditi bolj učinkovito že danes in izberite kakovostne drsnike za vadbo iz naše ponudbe!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino