DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Ovira za trening

4,45 19,95 

Širina ovire: 47 cm

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Se sprašujete, kako izboljšati svojo kondicijo, okrepiti mišice in povečati agilnost? Pri spletni trgovini Treniraj.si imamo pravi izdelek za vas – ovira za trening! Na voljo so v štirih različnih višinah (15, 23, 30 in 40 cm) in so odličen pripomoček za vsakogar, ki si želi dvigniti svojo fitnes igro na višjo raven. V tem obsežnem opisu vam bomo predstavili vse prednosti in uporabo ovir za trening ter zakaj so nepogrešljiv pripomoček za vsakega športnika.

Ovira za trening: povečajte svojo moč, hitrost in agilnost

Ovire za trening so odličen način za izboljšanje vaše fizične pripravljenosti na več načinov. Najprej vam omogočajo, da povečate svojo moč, saj pri preskakovanju ovir aktivirate različne mišične skupine, predvsem noge in trebušne mišice. To je odličen način za krepitev mišic in povečanje moči spodnjega dela telesa.

Poleg tega vam ovire za trening omogočajo, da povečate svojo hitrost. S hitrim in tekočim preskakovanjem ovir boste razvijali eksplozivno moč in izboljšali hitrost premikanja. To je ključno za športnike, ki se ukvarjajo z atletiko, nogometom, košarko in drugimi športi, kjer je hitrost pomembna.

Agilnost je še ena ključna prednost vadbe s ovirami. Z rednim treniranjem preskakovanja ovir boste izboljšali svojo sposobnost hitrega in spretnega premikanja na terenu. To je še posebej koristno za športnike in igralce, ki se morajo hitro odzivati in spretno manevrirati med igro.

Različne višine za različne potrebe

Naša spletna trgovina Treniraj.si vam ponuja ovire za trening v štirih različnih višinah – 15 cm, 23 cm, 30 cm in 40 cm. To vam omogoča prilagodljivost in možnost postopnega napredovanja v vašem treningu.

 • 15 cm: Primerne za začetnike in tiste, ki želijo izboljšati tehniko preskakovanja ovir. Uporabite jih lahko tudi za trening hitrih nog in agilnosti.
 • 23 cm: Srednja višina je odlična izbira za tiste, ki želijo izboljšati svojo moč in eksplozivnost. Uporabite jih lahko za krepitev nog in povečanje hitrosti.
 • 30 cm: Ovire te višine so priljubljene med športniki in atleti, saj omogočajo raznolik in zahteven trening. Povečajo vašo moč, hitrost in agilnost.
 • 40 cm: Najvišje ovire so namenjene izkušenim športnikom in tistim, ki želijo izzvati svoje meje. S temi ovirami lahko izboljšate svojo eksplozivnost in moč kot nikoli prej.

Kako uporabljati ovire za trening

Ovire za trening so preproste za uporabo in se prilegajo v skoraj vsako vadbeno okolje. Tukaj je nekaj načinov, kako jih lahko vključite v svojo vadbeno rutino:

 1. Preskakovanje ovir: Osnovna vaja je, da preskočite ovire. Začnite z nižjo višino in postopoma povečujte težavnost, ko se vaša moč in agilnost izboljšujeta.
 2. Plank s preskakovanjem ovir: Med plankom preskočite ovire z nogami. To krepi vaše jedro in spodnji del telesa.
 3. Intervali s preskakovanjem ovir: Vključite ovire v intervalni trening, da povečate svojo srčno-žilno kondicijo.
 4. Izboljšanje tehnik: Uporabite ovire za izboljšanje tehnik preskakovanja in hitrosti.
 5. Izzivajte se: Postavite si cilje in izzive za preskakovanje ovir ter spremljajte svoj napredek.

Zaključek

Ovire za trening, ki jih ponujamo v spletni trgovini Treniraj.si, so odličen pripomoček za izboljšanje mišične moči, hitrosti in agilnosti. Z različnimi višinami ovir lahko prilagodite svoj trening glede na svoje potrebe in cilje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, boste z ovirami za trening dvignili svojo vadbeno igro na višjo raven. Začnite svojo pot do boljše fizične pripravljenosti in boljšega počutja že danes s ovirami za trening iz naše ponudbe!

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino