DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Gumijasta podlaga za vadbo

6,95 13,95 

Širina: 500 mm
Dolžina: 500 mm
Material: Guma
Barva: Črna

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

Gumijasta šodlaga za vadbo – ustvarite idealno okolje za vašo telesno vadbo

Ste strasten vaditelj ali fitnes navdušenec? Ali pa iščete popolno rešitev za izboljšanje svojih vadbenih rutin? Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen športnik, je naša gumijasta podlaga za vadbo odlična izbira za ustvarjanje idealnega okolja za vaše telesne aktivnosti.

Lastnosti izdelka

 1. Visoko kakovosten material: Naša gumijasta podlaga za vadbo je izdelana iz visoko kakovostnega gume, ki je trpežna in odporna na obrabo. To zagotavlja, da bo vaša podlaga dolgo časa zdržala intenzivno uporabo.
 2. Odlična pritrditev: Zaradi svoje odlične pritrditve na tla boste imeli stabilno podlago za izvajanje vaj. To zmanjšuje možnost zdrsov in poškodb med vadbo.
 3. Absorpcija udarnih sil: Gumijasta podlaga zagotavlja učinkovito absorpcijo udarnih sil, kar pomaga zaščititi vaše sklepe pred prekomernim stresom med vadbo.
 4. Enostavno čiščenje: Ena od prednosti naše gumijaste podlage je enostavno čiščenje. Preprosto jo obrišete z vlažno krpo po vadbi in bo kot nova.
 5. Primeren za vse vadbene aktivnosti: Ne glede na to, ali izvajate jogo, pilates, fitnes, dvigovanje uteži ali druge vadbe, bo naša gumijasta podlaga zagotovila udobno in varno vadbeno okolje.

Prednosti gumijaste podlage za vadbo

 • Varuje vaše sklepe: S pravilno podporo in absorpcijo udarnih sil zmanjšuje tveganje za poškodbe sklepov med vadbo.
 • Boljša stabilnost: Omogoča vam vadbo brez skrbi glede zdrsov ali nevarnosti padca.
 • Izboljšuje uspešnost vadbe: S stabilnim in udobnim okoljem za vadbo boste lahko dosegli boljše rezultate.
 • Trajnost: Naša gumijasta podlaga za vadbo je narejena za dolgotrajno uporabo, kar pomeni, da bo vaša naložba trajala.
 • Enostavno shranjevanje: Ko končate s vadbo, jo lahko enostavno zvijete in pospravite, kar prihrani prostor v vašem domu ali fitnes studiu.

Zaključek

Gumijasta podlaga za vadbo je nepogrešljiv pripomoček za vsakogar, ki si prizadeva za zdrav življenjski slog in želi izboljšati svoje telesne vadbe. Z njeno pomočjo boste vadili varno, udobno in učinkovito. Ne glede na vašo vadbeno stopnjo bo ta podlaga izpolnila vaše potrebe.

Izkoristite priložnost in naročite svojo gumijasto podlago za vadbo še danes na Treniraj.si in se prepričajte, kako lahko ta izdelek spremeni vašo vadbeno izkušnjo na bolje. Vaše telo vam bo hvaležno, vaša vadba pa bo postala še bolj učinkovita in zabavna. Ne odlašajte, začnite graditi boljše telesno zdravje in kondicijo zdaj!

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino