DARILO PRI NAKUPU NAD 40€

** Fotografije nosijo simbolni pomen, pri čemer so nekateri izdelki na voljo v raznolikih barvnih odtenkih. Dejanski izdelek se lahko nekoliko razlikuje od tistega, prikazanega na sliki.

Olimpijska trap palica

209,95 

Teža: 20 kg
Dolžina: 1400 mm
Nosilnost: Do 340 kg
Notranji razmik za oprijem: 640 mm
Premer ročaja: 28 mm
Premer palice: 50 mm
Material: Jeklo

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače. Zaradi nepredvidljivih razlogov se lahko zgodi, da vam izdelka ne moremo dostaviti v obljubljenem roku. O tem vas bomo obvestili po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla. Artikel vrnite s priloženim računom ter v originalni embalaži na naslov Treniraj.si d.o.o., Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice. Kupnino vam bomo vrnili na vaš bančni račun v najkrajšem možnem času.

V svetu fitnesa in dvigovanja uteži je izbira prave opreme ključnega pomena za doseganje vaših ciljev. Olimpijska trap palica je eno od najosnovnejših, a tudi najpomembnejših orodij, ki vam omogoča učinkovit trening moči. Pri Treniraj.si smo ponosni, da vam ponujamo visokokakovostno Olimpijsko trap palico, zasnovano za vrhunsko vzdržljivost, varnost in učinkovitost.

Vrhunska Izdelava za Trajnost in Varnost

Naša Olimpijska trap palica je izdelana iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in varnost med vadbo. Uporabljamo trpežno jeklo, ki je odporno proti koroziji, zato je palica primerna za uporabo v različnih okoljih in vremenskih razmerah. Ne glede na to, ali vadite v telovadnici ali na prostem, se boste lahko zanesli na vzdržljivost naše Olimpijske trap palice.

Ergonomski Design za Popoln Oprijem

Ergonomski dizajn palice je zasnovan tako, da omogoča udoben in naraven oprijem med vadbo. To povečuje vaš nadzor nad palico in zmanjšuje obremenitev zapestij ter komolcev. S pravilnim oprijemom boste lahko izvajali vaje bolj natančno in s tem dosegli boljše rezultate.

Prilagodljiva Oblika za Raznovrstne Vadbe

Olimpijska trap palica je idealna za širok spekter vadbenih vaj. S to palico lahko izvajate klece, počepe, potiske, sklece in mnoge druge vaje. To je ključnega pomena za celovit trening moči, ki vključuje različne mišične skupine in omogoča napredek na različnih področjih vašega fitnesa.

Različne Teže za Različne Ravni Vadbe

Ponujamo različne teže Olimpijskih trap palic, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki ustreza vašim ciljem in izkušnjam. Začetniki lahko začnejo z lažjo palico in postopoma povečujejo obremenitev, medtem ko izkušeni dvigovalci lahko izberejo težjo palico, da izzovejo svoje mišice in dosežejo nove višave moči.

Zaključek

Olimpijska trap palica je ključna oprema za vse, ki se ukvarjate s treningom moči. Pri Treniraj.si vam ponujamo visokokakovostno Olimpijsko trap palico, ki bo zadovoljila tako začetnike kot tudi izkušene dvigovalce. Ne glede na vaše cilje in izkušnje, boste z našo Olimpijsko trap palico dvignili svoj trening moči na višjo raven. Naročite svojo danes in začnite graditi močno in vzdržljivo telo!

16 TRAP BAR EXERCISES

Pred pričetkom treninga je ključno temeljito ogrevanje, saj segrele mišice zmanjšajo možnost poškodb med vadbo.

Trgovina

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino