Gimnastična žoga

7,95 9,95 

Premer: 55 / 65 / 75 cm
Material: Visoko kvalitetni PVC
Nosilnost: Do 250 kg
Barva: siva / rdeča / modra / vijolična

*Če želite izbrati barvo, nam to sporočite v opombi naročila

Dostava

Čas dostave je 1 - 3 delovne dni, razen če je pri artiklu napisano drugače.

Osebni prevzem

Naročeno blago lahko prevzamete osebno na naslovu upravitelja spletne trgovine (Spodnje preloge 95, 3210 Slovenske Konjice) šele takrat, ko je le-to pripravljeno za prevzem. Ko je naročeno blago nared za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte ali telefona.

Zaloga

Če artikla ni mogoče dodati v košarico, je razprodan.

Vračila

V primeru, da z opravljenim nakup niste zadovoljni, nas lahko v 14 dneh od prejema artikla na dom obvestite, da želite artikel vrniti in povrnili vam bomo celotno kupnino. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla.

Gimnastična žoga: odličen pripomoček za uravnoteženo vadbo

Ali iščete inovativno orodje, ki vam bo pomagalo izboljšati svojo ravnotežno vadbo in hkrati okrepiti mišice? Gimnastična žoga je prava rešitev za vas! Ta priljubljen pripomoček za vadbo ponuja številne prednosti, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen gimnastičar.

Zakaj izbrati našo gimnastično žogo?

  1. Kakovostna izdelava: Naša gimnastična žoga je izdelana iz visokokakovostnega in trajnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka. Ne boste se morali bati, da bi se poškodovala ali izgubila obliko.
  2. Odlična stabilnost: Žoga je zasnovana za zagotavljanje odlične stabilnosti med vadbo. Napihljiva zračna struktura omogoča enostavno prilagajanje trdote, kar vam omogoča prilagoditev vadbe vašim potrebam.
  3. Izboljšana ravnotežje: Vadba na gimnastični žogi je odličen način za izboljšanje ravnotežja in koordinacije. Pomaga vam tudi pri krepitev jedra in mišic nog.
  4. Raznolike vadbe: Gimnastično žogo lahko uporabljate za širok spekter vadb, vključno z jogo, pilatesom, funkcionalno vadbo in rehabilitacijo po poškodbah.
  5. Preprosto shranjevanje: Ko končate vadbo, lahko žogo enostavno spustite in jo shranite. Ne zavzame veliko prostora in je odlična izbira za domačo vadbo.

Prednosti vadbe z gimnastično žogo

  • Krepitev mišic: Vadba na gimnastični žogi aktivira številne mišične skupine, vključno s tistimi, ki so težje dosegljive pri običajni vadbi.
  • Izboljšano ravnotežje in koordinacija: Redna vadba na žogi pomaga pri izboljšanju vašega ravnotežja in koordinacije, kar je ključnega pomena za boljše športne rezultate.
  • Zmanjšanje tveganja poškodb: Krepitev jedra in mišic nog z vadbo na žogi zmanjšuje tveganje za poškodbe hrbtenice in sklepov.
  • Sprostitev in stresni odmik: Gimnastična žoga je odličen pripomoček za sprostitev in sprostitev napetosti po dolgem delovnem dnevu.

Zaključek

Gimnastična žoga je vsestranski in učinkovit pripomoček za vadbo, ki bo izboljšal vašo ravnotežno vadbo in okrepil vaše mišice. Pri Treniraj.si ponujamo visokokakovosten izdelek, ki bo zadovoljil tako začetnike kot izkušene gimnastičarje.

Ne čakajte, da bi izboljšali svojo vadbeno izkušnjo in izkoristili vse prednosti vadbe z gimnastično žogo. Naročite svojo gimnastično žogo zdaj in začnite graditi boljše telo in boljše zdravje že danes! Vaše telo vam bo hvaležno, vaše vadbe pa bodo postale bolj zabavne in učinkovite.

**Pred vadbo se posvetujte s strokovnjakom, da preprečite morebitne poškodbe.